Youngblood event

Årets skønneste efterårsdufte

img_2487

Sponsoreret*


 

Jeg. Elsker. Parfumer! Den er jeg ikke helt alene om, vel? Det der med skønne dufte er for mig en helt særlig form for forkælelse. Om det så er en gave fra en du har kær, som ønsker at forkæle dig eller en gave til dig selv, fordi du fortjener lidt selvforkælelse. Dufte kan også noget særligt, da de kan få dig til at føle dig mere sexet, eller fremme dit humør eller din selvtillid samtidig med, at de kan frembringe en masse minder.

Jeg har duftet til en hel del forskellige efterårsdufte i år og har efterhånden fundet frem til mine fire favoritter og tænkte, at jeg lige ville dele dem med jer, hvis nu I skulle stå og mangle lidt inspiration til en ny efterårsduft.

img_2484

Burberry – My Burberry Black
Selvom det for mig er utrolig svært at vælge en favorit af disse fire dufte, så tror at det er denne, hvis jeg nu skulle vælge. Den er en intenst og sensuel fortolkning af den ikoniske duft My Burberry og er inspireret af den sorte Burberry Heritage trench coat.
som jeg jo tidligere har nævnt er efteråret min absolutte yndlingsårstid og en af de ting, jeg elsker ved efteråret er, at det igen er tid til at finde de lidt tungere, søde dufte frem og gemme de friske, lette dufte væk for en tid.
Denne duft er alt, hvad jeg holde af ved efterårsdufte – den er så skøn, at jeg dårligt vil bruge den til hverdag, da jeg gerne vil spare på den 😀

Topnoter: Soltørrede Jasminblomster
Hjertenoter: Kandiserede roser og fersken nektar
Basenoter: Amber Patchouli  

img_2480

Shiseido – Ever Bloom
Denne duft er en af de lettere af mine efterårsdufte. Grunden til, at den er en af mine favoritter trods letheden er, den skønne duft af blomster. Den er for mig en helt perfekt hverdagsduft, da den for mig har en ren, men sensuel og afslappet duft. Den får mig dog ikke til at føle mig mere sexet, mere feminin eller noget som helst i den retning – den får mig bare til føle mig helt som mig selv, hvilket jeg elsker ved denne duft. Flakonens design er meget enkelt, tidsløst design, som passer rigtig fint ind på de fleste skandinaviske badeværelseshylder.

Duftnoter: alpeviol, pæon, osmanthus, appelsinblomst, gardenia og Helvetolide Musk. 

img_2482

Michael Kors – Wonderlust

“Wonderlust er et umætteligt begær efter eventyr, romantik og opdagelse. Den er til den passionerede kvinde, der er nysgerrig, som tør stole på sig selv og følge sit hjerte” Michael Kors. 

Jeg tænker faktisk, at citatet af Michael Kors siger rigtig meget om selve duften og giver en god fornemmelse og mulighed for at forstille sig hvordan den dufter. Denne er også noget mere frisk, end hvad jeg normalt ville have valgt som efterårsduft, men den dufter så skønt og eksotisk, at den for mig er perfekt til de kedelige og grå efterårsdage, da man af og til lige kan stoppe op, trække vejret og dagdrømme lidt.

Topnoter: Italiensk bergamotte, siciliansk mandarin, mandelmælk og rosenpeber
Hjertenoter: Jasmin gradiflorum absolute, nellike, sambac-jasmin absolute og heliotrop 
Kropsnoter: Cashmeran-træ, Siam-benzoin og sandeltræ fra Sri Lanka 

img_2479

DKNY – Be Tempted

DKNY Be Delicious var en af mine allerførste parfumer, så disse frugtige æbledufte har en særlig plads hos mig. De minder mig om mine teenageår og alle de sjove ting, jeg lavede dengang. Jeg havde på en eller anden måde fået bildt mig selv ind, at jeg da er blevet for gammel til den duft. MEN så havde jeg denne nye Be Tempted i hånden og ombestemte mig ret hurtigt. Denne er en anelse tungere og mere moden i duften, men har bevaret frugternes friskhed og sødme.

Topnoter: solbærknopper, Devil Liquorice akkord, røde frugter-akkord og citron
Hjertenoter: Rose Oil Essential, viol og appelsinblomst 
Kropsnoter: Indonesisk patchouli-olie, vanilje og myrra 

Disse fire dufte kan naturligvis også bruges alle andre årstider, det kan faktisk bruges lige præcis, som man har lyst, for indenfor skønhedsverdenen er der i min optik overhovedet ingen regler.  Jeg håber, I fik noget ud af indlægget.

Hvilke efterårsdufte er jeres favoritter?

xx


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse nogle produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youngblood event