Nem og hurtig aftensmad med Go-Tan + konkurrence

Youngblood event

fullsizerender-16

Mit kendskab til Youngblood er desværre meget begrænset, andet end en masse rosende ord, jeg har hørt fra andre. Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg blev inviteret til event med dem for at lære en masse om dette spændende mærke.
Jeg var så endelig til eventet i tirsdags og jeg blev meget klogere. Eventet var simpelthen så godt! Vi startede med at lytte til en vældig vis ekspert fra Youngblood (som også var hylende morsom). Hun fortalte os om Youngbloods historie og vision, viste os nogle kommende nyheder og nogle af deres kultprodukter (den smukke model fik også lagt mange af produkterne så vi kunne se dem in action). Derefter fik vi selv lov til at se på produkterne (med fingrene naturligvis) og måtte stille teamet alle de spørgsmål, vi nu måtte have.

img_2258

Youngblood blev stiftet i 1996 af Pauline Youngblood, hvis mission altid har været at give kvinder de perfekte redskaber til at skjule skønhedsfejl og skabe den hud og det look, de altid har drømt om.
Hun henter en stor del af sin inspiration fra egne erfaringer gennem hendes arbejde som paramedicinsk kosmetolog for dermatologer og plastikkirurger.

Pauline har 3 kerneværdier, som er utrolig vigtige for hende. Råmaterialerne til produkterne skal være af højeste kvalitet, de skal formales gennem en unik fremstillingsproces og sidst, men ikke mindst- en unik farvemæthed.

fullsizerender-15

Her ser I en af de kommende produkter – ILLUMINATE Highlighting palette til strobing (den lander i butikkerne i uge 10), den anden nyhed var to smukke flydende eyelinere i guld og sølv, som allerede er i butikkerne nu. Jeg skal dog lige teste produkterne ordentligt før jeg kan fortælle meget mere om dem.

Bonusinfo: produkterne er veganske – ingen animalske produkter eller biprodukter og de gør sig ikke u dyreforsøg! JUHU

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og hurtig aftensmad med Go-Tan + konkurrence