Yves Rocher / Scrub To Mix & 50% rabat lige nu

Yves Rocher Julekalender 2016

skaermbillede-2016-10-19-kl-23-26-20
Sponsoreret*

Mange af Jer var vilde med Yves Rochers julekalender sidste år, og derfor skal I da ikke snydes om denne gode nyhed – de har lavet en igen i år! Nogle vil måske synes, det er for tidligt at tænke på julekalendere allerede nu, men de bliver kun lavet i et meget begrænset antal og er lige netop blevet sat til salg!

Igen i år kommer den med 24 pakker, men i år er alle pakkerne pakket i de fineste små stofposer og de kommer i en stor stofpose med snøre og klemmer, så kalenderen kan hænges op lige præcis, som man ønsker. Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, hvordan min skal hænge – jeg er en smule lun på idéen med at hænge den på døren, som vist på billedet, men skal virkelig ikke bestemme mig.

I år har kalenderen en samlet værdi af 2125 kr. og koster 699 kr.

Jeg har ligesom sidste år snydekigget en lille smule og glæder mig helt vildt til at åbne resten, for de ting jeg har set indtil videre er altså ret så lækre.

Yves Rochers julekalender kan købes lige her. 


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher / Scrub To Mix & 50% rabat lige nu