GOODIEBOX // OKTOBER 2016

Yves Rocher / Scrub To Mix & 50% rabat lige nu

16140
Sponsoreret*


Denne nyhed fra Yves Rocher synes jeg er helt vildt spændende. Det er deres første eksfolierende pulver, og den består af syv helt naturlige ingredienser: grønt ler, kamille, abrikos, kalot rod, råsukker, pimpsten og cellulose og tilsammen gør disse ingredienser den både effektiv og behagelig at bruge.

Den bruges på den måde, at man blander pulveret sammen sin yndlings rensegelé, rensegeléen og mængden af pulver kan man variere og tilpasse efter hudens behov ved eksempelvis skiftende årstider. Yves Rocher selv anbefaler dog at man maksimalt anvender en halv teske pulver, hvilket også er rigeligt! Den bruges så ligesom alle andre scrubs – masser den nænsomt ind i fugtet hud og skyl efterfølgende grundigt af. Brug den 1-2 gange om ugen.

Jeg har et par forslag til, hvilke rensegels I kan blande pulveret med:

Til normal hud
Scrub to mix + Hydra Végétal Refreshing Cleansing Gel
Til fedtet hud
Scrub to mix + Sebo Végétal Purifuing Cleansing Gel.
Til tør hud
Scrub to mix + Nutritive Végétal Velvety Ultra-Rich Cleanser

 

442365700738287
Bonusinfo: Alle de nævnte produkter er lige nu sat 50% ned på Yves Rochers hjemmeside, samt der er op til 50% på AL hudpleje – så der er rigtig mange penge at spare lige nu!


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // OKTOBER 2016