Ugen der gik # 8

Ny lancering // My Moments By Matas

fullsizerender-10fullsizerender-11

I uge 44 lancerer Matas et helt nyt hudplejemærke. Det består af 13 produkter fordelt på 3 serier – Refreshing Body Care, Relaxing Body Care og Face Care.

Refresing Body Care er den forfriskende kropsplejeserie, der skal booste humør og energi med dens friske duft med et strejf eksotiske frugter. Denne serie består af fire produkter; wash & glow shower gel, fresh start body scrub. wake up soufflé body butter og helping hand cream.

Relaxing Body Care er den beroligende og afslappende kropsplejeserie, der skal give plads til ro og afslapning med dens duft af varme blomster og trænoter. Serien her består også af fire produker; no stress shower gel, oil therapy body scrub, everyday treat body lotion og mindful deluxe body oil.

Face Care hudplejeserien er en mere luksuriøs plejeserie med rene vitaminekstrakter, alger, rosen- og kamilleekstrakt og aloe vera bærer nogle af hovedrollerne i denne serie. Serien består af fem produkter; silky softening cleansing foam, feeling beautiful face scrub mask, clarifying deep cleansing coal mask, boosting vitamin gel mask og rich hydrating face cream.


Matas har valgt at lave disse produkter, da de begyndte at modtage en masse efterspørgsmål om selvforkælende produkter og produkter af high-end kvalitet til “matas-priser”. Med den stigende udfordring med stress har man kunne se det voksende behov for selvforkælelse som fx yoga, meditation, motion, sundere kost og vi er begyndt at prioritere vores skønhedsrutiner/ritualer.

Matas forsøger at opfylde kundernes behov netop med disse nye produkter af højere kvalitet, bedre ingredienser (hvoraf en stor del af dem er fra skandinavien) og konsistenser men til stadigt gode priser.

Jeg er meget spændt på at teste de nye produkter. Jeg havde fingrene i nogle af dem til eventet og de virkede meget lovende. Jeg har været så heldig at få fem produkter med hjem til test og vender naturligvis tilbage med min mening om produkterne, så snart jeg har testet dem igennem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik # 8