Efterårsnyheder fra Yves Rocher

Ansigtsbehandling hos Signe Heindorf Clinique

fullsizerender-2


Dette indlæg er sponsoreret i den forstand, at jeg fik behandlingen i gave af klinikken. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om behandlingen og er ej heller forpligtet til det. Jeg deler blot min oplevelse, da jeg ikke kan andet, end at anbefale klinikken til mine kære og dem er I nu engang bare en del af. 🙂

Jeg fik i dag min allerførste ansigtsbehandling – jep, min allerførste, som skønhedsblogger, i en alder af 24 år – ha ha. Jeg kan dog love jer for, at det ikke bliver den sidste!
Jeg fik en Quickfix facial af Michele ved Signe Heindorf Clinique, som er  beliggende meget centralt i indre by i København og det var simpelthen noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i virkelig lang tid.
Jeg har den seneste tid været rigtig stresset pga studiestart og en masse andre ting, men fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren til klinikken glemte jeg alt om min stressede hverdag og larmen fra Store Kongensgade. Atmosfæren derinde er så hjemlig og beroligende, at man næsten ikke kan andet, and at slappe af.

fullsizerender-4

 

Michele, der behandlede mig er hamrende dygtig. Hun er uddannet kosmetolog og man kan mærke, at hun er passioneret omkring sit fag. Hun startede med at putte mig godt ind i den opvarmede briks og gik så i gang med at stille spørgsmål, undersøge min hud og rådgive mig om hvilken hudtype jeg har, hvilken rutine, der ville være god for mig, og hvilke produkter, der ville være gode for mig at bruge.

 

fullsizerender-1

 

Dernæst gik hun i gang med selve behandlingen, som varer 45 minutter og består af rens, peeling, maske, serum og dagcreme. Alle produkterne er fra Elizabeth Arden Pro, som kun forhandles og benyttes af klinikker med personale særligt uddannet i disse produkter og alle produkterne bliver selvfølgelig tilpasset efter den enkeltes behov. Da jeg har tør hud, var der mindre fokus på den helt store dybderens, men omvendt ekstra fokus på at give min hud en masse fugt. Jeg var ved at falde i søvn flere gange under behandlingen, da jeg simpelthen var så afslappet, og Michele brugte også æteriske olier (lavendel og citrongræs) som en form for aromaterapi for at gøre det endnu mere behageligt og afslappende for mig – og det virkede altså! Jeg havde på ingen måde lyst til at rejse mig fra briksen efter behandlingen, men det skal man jo desværre 😀

 

fullsizerender-3

 

Jeg gik vældig glad hjem derfra og min hud har det meget bedre- faktisk har den det for første gang i rigtig lang tid GODT og føles ikke som sandpapir! Jeg kan varmt anbefale denne behandling til jer, der ligesom jeg aldrig havde fået en ansigtbehandling før, da der er meget fokus på rådgivning eller for jer, der har brug for et ekstra boost til huden særligt her til vinter.

Jeg glæder mig i hvert fald allerede til, at jeg en dag får mulighed for at komme derhen igen. Tænker, det hjælper, hvis jeg blinker lidt ekstrasødt til S. i aften 😀

xx

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsnyheder fra Yves Rocher