Læsedag?: fem "fornuftige" overspringshandlinger

Efterårsnyheder fra Yves Rocher

fullsizerender

Sponsoreret* 


I sidste uge havnede denne lækre pakke fyldt med de fineste efterårsprodukter fra Yves Rocher i min postkasse. Efterår er uden tvivl min yndlingsårstid og dette ikke kun pga vejret, men særligt de smukke farver – både i naturen og i mode- og skønhedsbranchen. Jeg har derfor glædet mig helt vildt til at se, hvad der ville komme af forårsnyheder i år, og Yves Rocher har som altid gjort det virkelig godt.

Denne efterårskollektion består af en ny mascara, seks smukke eye pencils, en highlighter, syv nye lakker (jeg har kun testet den grønne, dens pigementering er næsten crazy – den kræver kun et lag og tørrer helt vildt hurtigt) og en top coat med kobbereffekt, som desværre er udsolgt lige nu, men tilføjer link, hvis den kommer tilbage på lager.

Jeg har udvalgt to favoritprodukter fra kollektionen. For det første highlighteren, som for mig er den perfekte hverdagshighlighter, da den giver en smuk, subtil effekt. Den er ikke for meget, man skal ikke passe på med den – samtidig kan man bruge den på tre forskellige måder, da man kan bruge de to farver hver for sig, eller man kan blande dem, som vist på billedet. Og så koster den altså kun 129 kr.!

img_1791

Min anden favorit er de smukke eye pencils. De kommer i seks perfekte efterårsfarver og kan bruges både som eyeliner eller øjenskygge. De er superpigmenterede, cremede og holder længe på mig uden primer, men hvis du har tendens til fedtede øjenlåg vil jeg som altid anbefale at bruge primer og måske sætte produktet med en løs pudder. På swatchbilledet nedenfor har jeg kun lige kørt hver pen over armen én enkelt gang, for at prøve at vise pigementeringen så nøjagtigt, som muligt og billedet er fuldstændig uredigeret. img_1789

Nedefra – 09 Rouge érable, 10 Jaune moutarde, 11 Bleu gris, 12 Vert pin, 13 Kaki forét og 14 Brun d’automne.


Er der nogle af produkterne, I godt kunne tænke jer at få fingrene i ? 😀 

Derudover har Yves Rocher netop nu udsalg, hvilket jeg også varmt kan anbefale at kigge forbi. Det kan I komme til lige her, de har også gratis fragt og en gave til dig, hvis du shopper for mere end 350 kr.  


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læsedag?: fem "fornuftige" overspringshandlinger