Lille opdatering

KONKURRENCE: Vind billetter til Copenhagen Yoga Festival & lækker Yogi Tea

YogiTeaKonkurrence

Denne konkurrence har jeg glædet mig rigtig meget til at dele med jer! For i samarbejde med Yogi Tea udlodder jeg 2 billetter til Copenhagen Yoga Festival, 2 yogamåtter og et lækkert udvalg af Yogi Tea. Det perfekte kit til en sund sommer.

Festivalen bliver afholdt d. 26., 27. og 28. August – og I kan se programmet og meget mere på deres hjemmeside. Det bliver en fest og jeg glæder mig selv helt vildt meget og håber på at møde nogle af jer.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1. Følge bloggen på facebook 
2. Kommentere med et “<3”

Jeg trækker en heldig vinder på onsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille opdatering