Video // Smashbox event

Lille opdatering

IMG_9450

Der er sket et par ting, siden jeg sidst har opdateret jer 🙂

Sommeren har jeg nydt indtil videre. Jeg har set en del til min familie, da min mormor og morfar endelig har været på besøg igen fra Berlin, jeg har gået en masse ture (spillet pokémon) – slappet af og bare NYDT sommeren og friheden inden hverdagen går i gang igen. Der er nemlig sket den helt fantastiske ting, at jeg er blevet optaget på nyt studie.
Som mange er jer ved, blev jeg sidste sommer uddannet finansøkonom og gik derefter igang med en PBA i international handel og markedsføring, men det føltes forkert. Jeg kunne mærke, at det bare ikke var det, jeg brænder for. Derfor droppede jeg ud og måtte i tænkeboks – for hvad er det jeg brænder for? Det er altså ikke helt nemt at finde ud af. Jeg TROEDE jo, at jeg brændte for økonomien. Det gik så op for mig, at det jeg gang på gang vender tilbage til er arbejdet som lærervikar og det er der selvfølgelig en grund til. Jeg elsker, at arbejde med børn og lære fra mig. Så nu tog jeg chancen – det er vel aldrig for sent! Så efter sommerferien starter jeg altså på lærerstudiet! 🙂 – Og det var mit forsøg på, at gøre en meget lang historie kort.

IMG_9629

Men nu er sommerferien jo så småt ved at være slut, og det er jeg faktisk rigtig glad for, for det betyder bloggerevents. Den seneste uge har jeg været til to parfume events, og særligt den ene glæder jeg mig rigtig meget til at skrive om.

FullSizeRender

Og sidst, men ikke mindst, så sig hej til Luna! Luna adopterede vi i mandags. Vi adopterede hende fra Inges Kattehjem i Glostrup og jeg vil varmt anbefale alle andre, at overveje adoption, hvis I skal have en kat. Der var så mange kære katte – jeg havde helst taget dem alle med hjem, men det kan man jo ikke 😀

Jeg beklager et vældig rodet indlæg, men havde lige en del på hjerte, som jeg ville dele med jer. 😀

Jeg prøver at gøre det godt igen, ved at vende tilbage med en ret lækker konkurrence snart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video // Smashbox event