GOODIEBOX // MAJ 2016

Video // jeg er blevet klippet og har fået farvet hår!

Som sagt i videoen, var jeg hos frisøren i samarbejde med Wella i forbindelse med lanceringen af Color Fresh d. 1. juli.


 Jeg har længe gået og overvejet at få klippet en god sjat af mit hår, da jeg simpelthen var blevet træt af mit lange, flade hår. Derfor passede det mig perfekt, da Wella inviterede en tur til frisøren! Som I kan se i starten af videoen, havde jeg nogle sørgelige farverester i mit hår fra da det blev afbleget og tonet i efteråret. Ærlig talt frygtede jeg lidt om denne glossing, som jeg fik, ville kunne dække det pænt, da den jo ikke er ligeså skrap som en helfarve, men som I kan se, blev resultatet faktisk rigtig pænt. Glossingen er baseret på Wellas Illumina farve, der også giver denne smukke glans. Man kan selv vælge om man blot vil booste sin egen hårfarve eller om man vil have en anden nuance, og jeg valgte jo i princippet lidt en blanding – tæt på min egen hårfarve, men en anden nuance end den, jeg havde i mine længder.

Nu er jeg dog spændt på at komme i gang med at bruge den Color Fresh, jeg fik med hjem, som er en farveopfrisker beregnet til hjemmebrug – og jeg håber virkelig, at den virker, for jeg er SÅ glad for farven, men det vender jeg som sagt tilbage med om cirka en måned, når glossingen er ude af mit hår.

Til alle Jer, der er på jagt efter en dygtig frisør, vil jeg varmt anbefale Saco inde på Fiolstræde – jeg blev farvet og klippet af Betty, som var hamrende dygtig til at rådgive og lytte til, hvad jeg ønskede af resultater.

Smut gerne ind og like videoen på youtube og abonnér, hvis I kunne tænke jer flere videoer. Og har I nogle idéer til fremtidige videoer, så sig endelig til! 🙂

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // MAJ 2016