Maria Nila // Head & Hair Heal

Vanessa tester // Yves Rocher Beautifying Dry Oil

13288439_10154001764275795_2126462670_o


Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.


Yves Rocher er et mærke jeg har en del kendskab til. Det er også blevet mere og mere populært. De har nogle virkelig lækre produkter, til en okay pris.

Yves Rocher Beautifying Dry Oil er et specielt produkt, som jeg ikke havde vidst jeg havde brug for, hvis jeg ikke havde fået lov at teste det. Min hud er virkelig tør, især med vejrskiftet. Denne olie til kroppen er perfekt, til det formål. Min hud bliver simpelthen så lækker, efter at have brugt denne kropsolie.

Det bedste ved Yves Rocher er at der ikke er alt muligt lort i deres produkter. Det kan jeg lide, og ved, at der er mange, som går mere og mere op i, hvad der egentlig er i deres skønhedsprodukter.

Står i og mangler et produkt til tør hud, så få fat i dette. Det er virkelig lækkert, og billigt!

I kan se Yves Rochers udvalg af kropsolier lige her.

xx Vanessa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila // Head & Hair Heal