Tip til små lejligheder // udnyt dine døre

Maria Nila // Head & Hair Heal

marianila

Jeg startede min dag i dag helt fantastisk. Nemlig med lækker vegansk brunch og en ny spændende lancering fra Maria Nila.
Maria Nila er et eksklusivt svensk hair care brand. Og den nye hårpleje serie, Head & Hair Heal plejer og beskytter hovedbunden, modvirker skæl og hårtab samt den stimulerer hårvæksten.

Produkterne er 100% veganske og fri for parabener og sulfater. Og denne serie er fyldt med en hel masse plejende ingredienser, som blandt andet; aloe vera, vitamin E, aminosyrer og picoctone olamine, for netop at kunne pleje hovedbunden og styrke håret.

Min hovedbund er ret skør, så denne serie passer helt perfekt til mig og jeg glæder mig allerede til at komme i gang med at teste produkterne og fortælle Jer om effekten. Indtil videre har jeg i hvert fald kun hørt godt om produkterne, så jeg har meget høje forventninger til dem.

iso-8859-1''%47%72%6F%75%70%20%2D%20%48%65%61%6C%2E%70%6E%67

Serien består af shampoo, balsam og hårkur og forhandles fra denne måned hos udvalgte frisører og online på www.marianila.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til små lejligheder // udnyt dine døre