Ugen Der Gik # 7

Vanessa tester // Id Hair Hand & Hair Cream

12544749_10153690163500795_1632031219_o


Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedent beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke.


Id Hair har nogle rigtig gode produkter når det kommer til håret. Det er også det man tænker at deres produkter er, når nu de hedder Id Hair.

Men her har vi et produkt som både fungerer som hånd- og hårcreme. Smart ikke? Da jeg modtog produktet var jeg lidt skeptisk, da jeg ikke var vild med tanken om det jeg kommer på hænderne skal i håret. Men jeg er positivt overrasket, og nu skal i høre hvorfor …

Id Hair Hand & Hair Cream er en god blanding af pleje til både hænderne og til håret. I de her kolde vinterdage er mine hænder simpelthen så tørre at man skulle tro jeg havde slebet dem med sandpapir. Det er forfærdeligt. Denne håndcreme tørrer hurtigt ind og fugter hænderne, og det som er tilovers på mine hænder har jeg brugt i mine tørre spidser. Jeg har ombre hår og derfor er mit hår afbleget i spidserne og det kræver lidt ekstra arbejde. Jeg kan varmt anbefale produktet til alle, som går med samme problem som mig!

Det eneste minus ved produktet er duften. Jeg er, som I nok har opdaget meget sart når det kommer til dufte, og duften på dette produkt har en bestemt duft jeg bare ikke kan sætte min finger på. Det dufter ikke dårligt, men den er bare ikke lige mig.

Har I prøvet noget fra Id Hair før, eller har i måske selv prøvet dette produkt?

Kh Vanessa.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen Der Gik # 7