ALLE VINDERNE (OPDATERET!)

Vanessa tester // Sephora 2 in 1 waterproof eye makeup remover gel og Serum Mask

12404792_10153649280685795_1079594411_o

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af nogle produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om dem.


2 in 1 waterproof eye makeup remover gel
Jeg har aldrig rigtig været så vild med gel som mine øjenmakeupfjerner, men jeg har haft chancen for at prøve denne her fra Sephora. Den er virkelig skånsom og gør hvad den lover. Den fjerner alt uden at efterlade noget. Det er nemlig et generelt problem i de gels jeg har prøvet førhen, de har ikke fjernet det de lovede eller også har de efterladt en underlig følelse på huden bagefter.

Men jeg er stadig ikke fan af at bruge gel som makeupfjerner. Jeg foretrækker almindelig makeup wipes, men er man glad for gel kan jeg uden tvivl anbefale denne her da den virkelig gør hvad den skal.


Serum Mask
Jeg er blevet forelsket i ansigtmasker det seneste stykke tid, så var ellevild over at få den her til test. Jeg er simpelthen forelsket i denne her maske. Den gør virkelig huden dejlig og blød efter man har brugt den.

Jeg har problemer med tør hud, og denne her maske hjælper min hud godt på vej i denne her vintermåned. En serum maske der vil noget, og en maske jeg kan anbefale til alle jer piger med tør hud!

Kh Vanessa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE VINDERNE (OPDATERET!)