Julekalender – 11. December // Vind Beauté Pacifique hudpleje

Vanessa tester // EOS shave cream – lavender jasmine

Når man hører EOS tænker de fleste nok på læbepomade, for det er dem, der er så populære i hele verden. Når man hører EOS tænker man ikke lige barberskum/creme, men jeg har haft fornøjelsen af at prøve det.

Jeg har altid brugt barberskum og ikke en creme som EOS er. Jeg er lidt imponeret over den, fordi den er nemmere at have med at gøre end barberskum efter min mening. Indpakningen er også genial, fordi den har en pumpe. Det er bare win win. Jeg bruger ca. 3 pump til hvert ben.

Og vil også lige tale om duften for nøj, hvor dufter den bare skønt. Det kan jo være ligegyldigt, når det bare skal fjernes igen, men denne her shaving cream efterlader altså en duft på benene i et godt stykke tid. Det er jeg stor fan af!

Har I ikke prøvet den, kan jeg varmt anbefale den. Den kommer i flere duftvarianter og koster kun 69,- hos billigvoks.dk

Kh Vanessa

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedens beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender – 11. December // Vind Beauté Pacifique hudpleje