Julekalender - 30. November // Vind Kérastase Elixir Ultime Oil

Vanessa tester // Rønsbøl Skin Tonic

Min hud er rigtig sart, og derfor skal jeg virkelig passe på de ting jeg bruger i ansigtet. På det seneste er jeg begyndt at bruge skin tonics, for at hjælpe min hud. Men det er en jungle, ligesom med så mange andre produkter.

For nylig begyndte jeg at bruge Rønsbøl Skin Tonic som er en skin tonic, der skulle være beroligende, genopbyggende og hjælpe med at fugtgive huden. Det smarte med Rønsbøl Skin Tonic er at den også kan bruges som en mild øjenmakeup fjerner. Det er jo smart, og det virker, men man skal bare være forsigtig.

En fordel er også at den kommer i en sprayflaske. Det gør det tusinde gange bedre og nemmere at påføre efter min mening. Uden tvivl et plus i min bog.

Denne skin tonic passer til alle hudtyper skriver Rønsbøl, men min hud er desværre så sart at jeg har slået ud af den. Det har intet med produktet at gøre naturligvis, for det er et skide godt produkt og gør det som det skal men min hud er bare for sart.

Leder man efter en god skin tonic, kan jeg anbefale denne her. Og selvom man har sart hud og ikke tør, kan det jo være, I er heldigere end jeg var.

Den kan købes hos nicehair, hvor den også er sat 50% ned, da det er det gamle design.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedens beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at linke. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender - 30. November // Vind Kérastase Elixir Ultime Oil