20% rabat på alt på ASOS

Sponsoreret // VIND! ET KOMPLET MAKEUPLOOK FRA SMASHBOX

price

I har lige nu mulighed for at vinde dette dødlækre makeuplook fra Smashbox og alt I skal gøre for at deltage er at tilmelde jer deres nyhedsbrev, hvilket I kan gøre lige her. Selvom jeg kalder det for et makeuplook kan det jo sagtens bruges til mere end et, da paletten indeholder en masse smukke farver. Den kan bruges til både hverdag og fest! Jeg er selv stor fan af Smashbox – især deres produkter til contour! Og lige nu er en af deres læbestifter også en favorit hos mig.

Indlægget er sponsoreret og udgives i samarbejde med Smashbox. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på alt på ASOS