ASOS ønsker # 6

Vanessa tester // The Body Shop Strawberry Beauty Bag

Det er ingen hemmelighed at jeg er glad for The Body Shop. De har produkter i mange forskellige dufte, så man kan roligt sige der er noget til enhver smag.

Jeg er personligt selv vild med de her små Beauty Bags som i ser på billedet. Man får 3 mini produkter og en lille bath lilly (det hedder de på den danske hjemmeside), plus man får en lille taske med. Det er en smart måde at prøve produkter på, hvis man er i tvivl om det er noget, man ville blive glad for i længden. De findes i mange varianter og koster kun 135 kr., hvilket efter min mening er en god pris.

Det er også den perfekte gave op til jul. Om man bruger den som kalendergave, adventsgave eller julegave til den man holder af, ja det er jo lige meget, for jeg er sikker på, det er noget personen i den anden ende ville blive glad for. Man går aldrig galt i byen med lækre produkter til huden, og slet ikke når de dufter så godt som The Body Shop’s produkter gør 😉

Den kan købes lige her.

Min personlige favoritter er blandt andet Honeymania, Shea og Vineyard Peach. Har I nogle favoritter?

KH Vanessa

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS ønsker # 6