20% Rabat på en masse fine ting fra ASOS' eget mærke

Vanessa Tester // Burt’s Bees Sensitive Facial Cleanser

Når vi som kvinder bruger så meget makeup, som vi gør, er det vigtigt at huske at rense huden. Burt’s Bees Sensitive Facial Cleanser er den nyeste cleanser i min samling. Det smarte ved denne cleanser er, at det er bevist, at den fugter huden imens man vasker sin hud og renser al makeup af. Den er formuleret med Cotton Extract, som hjælper sensitiv hud med ikke at blive irriteret.

Som i kan se på billedet, har den en tyk konsistens og det synes jeg er den bedste form for cleanser. Den virker, og den er god, men det jeg ikke kan lide er lugten. Jeg har et eller andet med dufte og lugte, og er virkelig sart når det kommer til produkter, hvilket er ærgerligt for som sagt er det produktet godt.

Men tilbage til det positive – den virker, og er god til folk, som har sensitiv hud. Jeg har ikke oplevet nogen irritation eller rødme, som jeg normalt gør, når jeg bruger en ny cleanser. Jeg kan varmt anbefale den til jer med sensitiv hud, og til jer som har andre hudtyper så findes der 5 andre cleansers fra Burt’s Bees.

Den kan købes lige her.

Kh Vanessa

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det udover, at dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedens beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% Rabat på en masse fine ting fra ASOS' eget mærke