ASOS ønsker # 3

Kérastase Chronologiste Fragrant Oil

Jeg er storforbruger af hårolie, da mit hår godt kan lide at filtre sammen – det kan faktisk sagtens sammenlignes med et headset nede i tasken. Og husker jeg ikke at bruge olie, så kan jeg altså godt glemme alt om, at få lov til at rede det ud i ro og orden morgen og aften.
Jeg er også storforbruger af parfume. Jeg ELSKER parfume, for jeg elsker at dufte godt og jeg vil også gerne kunne dufte mig selv.
Da jeg nu er så glad for både hårolie og parfume, kan I vel næsten regne ud, hvor glad jeg nu er for denne dufthårolie! Den dufter skønt og duften holder i håret rigtig længe!
Hvis man ikke er helt ligeså glad for parfume som jeg er, vil jeg næsten vove at påstå, at man kan undvære parfumen, når man har denne i håret. Derudover er olien virkelig lækker – den gør mit hår blødt og giver min hår en masse glans.
Dette produkt er en ægte vinder i min bog.

Kérastase Chronologiste Fragrant Oil kan købes lige her.

Produktet er tilsendt til test. 
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedens beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at links. 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS ønsker # 3