Seks lækre kjoler til efterår og vinter

Ugen der gik # 5

Denne uge startede helt fantastisk – nemlig til Beauty PR messe. Det var en kæmpesucces igen i år. Og jeg var så heldig både at nå at få en ansigtsbehandling med produkter fra GloTherapeutics og en kropsbehandling med produkter fra Babor.

I tirsdag var jeg på Karma Sushi med Hamsa, Klara Holm og Cecilie Prasz og vi tog derefter sammen hen til The Body Shops juleevent, hvor vi fik set alle julenyhederne. I onsdags var jeg til møde hos PR Connect med Helene, hvor vi fik kigget på alle deres mærkers nyheder og blev sat ordentligt ind i dem. Det er altid så hyggeligt hos PR Connect, så vi endte med at være der temmelig længe 😀  Og i går var jeg til den hyggeligeste julefrokost nogensinde på Den Røde Bøf! Det var en rigtig bloggerjulefrokost, der var arrangeret af Impression PR-pigerne.

I dag skal vi vist bare slappe af og nyde dagen, inden vi i morgen skal i gang med en ny og spændende uge. Hav en dejlig søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seks lækre kjoler til efterår og vinter