ASOS ønsker # 2

Vanessa tester // Maria Nila Palett – Pure Volume Masque

Jeg er SÅ glad for, at Vanessa har lyst til at hjælpe mig med at teste nogle af alle mine produkter. Og vi har nu aftalt, at hun fremover skriver et indlæg på bloggen hver torsdag. YAY!

Jeg er en af dem, som har farvet sit hår i en del år, og har haft et hav af forskellige hårfarver. Mit hår har naturligvis taget skade af al den hårfarvning, det har været igennem og det er derfor virkelig vigtigt for mig at pleje mit hår.

Hårmasken fra Maria Nila er super lækker og gør mit hår så blødt og smidigt. Den er meget tyk i konsistensen, hvilket jeg foretrækker i mine hårmasker, for så føler man, efter min mening, at håret bliver behandlet.

Duften er også vigtig for mig, og denne her er en vinder i min bog. Den dufter virkelig lækkert, og duften forbliver i dit hår hele dagen. Det er nemlig noget jeg føler, at mange hårprodukter ikke gør og det er super ærgerligt – især, hvis produktet dufter godt.

Jeg kan varmt anbefale denne hårmaske, hvis I som mig, har farvet jeres hår en del. Mit hår ser lækkert ud, og har fået flere komplimenter på, at det ser sundt og dejligt ud. Det er første gang jeg prøver noget fra mærket Maria Nila men det er ikke det sidste produkt 😉

Den fantastiske hårmaske kan købes lige her.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det ud over, at indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS ønsker # 2