Vanessas favoritter // Matas havtorn bodyscrub og showergel

Ugen der gik # 3

Jeg startede ugen med at tage et smut forbi provinsen for at besøge mine forældre, hvilket var skønt, da jeg har ikke set dem i rigtig lang tid.  I tirsdags mødtes jeg med en veninde til en masse hygge og et smut forbi Starbucks, da vi blev tørstige og trætte i benene.

I onsdags startede pressedagene for mig (hvilket jer, der følger mig på Instagram nok har set 🙂 ) , og dem glæder jeg mig altid til. Jeg synes det er så hyggeligt at sætte hele dage af til at besøge forskellige PR bureauer og hygge med de andre bloggerpiger.

Torsdagen bød på det samme, og som I kan se, er der altid en MASSE lækker mad og snacks! I fredags droppede jeg at tage af sted til pressedagene, da jeg havde det ret skidt, hvilket var lidt ærgerligt, men sådan er det jo af og til.

I går fik jeg besøg af min bedste veninde, som jeg desværre ikke ser så tit, nu hvor jeg er flyttet til København og hun er flyttet til Slagelse. Det var skønt at se hende igen! Dagen stod på en MASSE snak, sushi, kage og tøsefilm. Min bedste veninde er en af dem, jeg savner allermest i min hverdag, da vi er vant til at bo fem minutter fra hinanden, så vi skal lige vænne os til ikke at kunne ses dagligt. Heldigvis er vi drøngode til at tale i telefon og det hjælper rigtig meget på det!

Min kæreste er lige nu ved at lave burger til os, og resten af aftenen står bare på hygge og film. Jeg tror (og håber), at vi skal i gang med at se Ringenes Herre filmene i aften! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanessas favoritter // Matas havtorn bodyscrub og showergel