New In // Balenciaga Giant Gold Porte Monnaie

Sigurds Favorit // Yves Rochers – Cypress and Grapefruit

Så er min søde kæreste klar med endnu et indlæg. Denne gang om hans nye lækre duft.

Jeg har altid elsket dufte. Mine favoritter har længe været fra Chanel, Saint Laurent, Givenchy osv. Så i den højere prisklasse. Jeg har dog altid kviet mig ved at betale 700 kr. for en parfume. Så da jeg fandt Yves Rochers Eau de Toilette – Cypress and Grapefruit til bare 159 kr., var jeg ellevild. Den kan snildt måle sig med de førnævnte parfumer, men til en brøkdel af prisen. Den har en duft af cypres, grapefrugt og ingefær, og selvom jeg ikke bryder mig om duftene hver for sig, så fungerer de enormt godt sammen. Den har en meget frisk og maskulin duft, der kan bruges hele året. Både Nuria og jeg er virkelig overraskede over, at man kan få så velduftende en parfume, til så få penge. Og husk nu, at der ofte er rigtig gode rabatter hos Yves Rocher – lige nu får man 100 kr. at handle for, hvis man handler for over 399 kr. med koden SKIN100

Indlægget indeholder affiliate links.

4 kommentarer

  • Anne

    Jeg er glad for din blog, men jeg er lidt skuffet over, at du ikke overholder regler omkring at skrive, når noget er en reklame. Jeg er træt af at klikke ind på dine indlæg og finde skjult reklame. Det må du kunne gøre bedre og mere transparent.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nuria

      Kære Anne
      Tak for din kommentar.
      Når mine indlæg er reklame skriver jeg altid, at de er sponsorede og hvem de er udgivet i samarbejde med.
      Her er der tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for og der er derfor ikke tale om en reklame. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om den, bortset fra, at linket som nævnt i indlægget er et affiliate link.
      Kh Nuria

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne

      Hej igen,
      tak for at tage min kommentar seriøst. Jeg føler netop, at det misvisende ved indlæg som dette er, at jeg ingen steder kan læse, at du/din kæreste har modtaget produktet gratis. Hvis det står et sted, og jeg har misset det, så beklager jeg. Jeg blev også forvirret over et indlæg, du skrev for et stykke tid siden om Magasin i Rødovre Centrum. Det føltes som en reklame, men jeg kunne ikke se nogen oplysninger, der af- eller bekræftede dette.
      Jeg kan som sagt godt lide din blog, og jeg værdsætter dit seriøse svar.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nuria

      Jeg skriver gerne fremover, hvis produkterne er modtaget til test 🙂 Er ked af, hvis det indtil nu har fået dig til at tvivle på, hvorvidt indlæggene har været reklame eller ej.
      Indlægget om Magasin i Rødovre Centrum var ikke sponsoreret. Jeg var selv inviteret til eventet og syntes det lød spændende – derfor valgte jeg at dele det med jer. Og samtidig fordi jeg altid synes det er rigtig hyggeligt at hilse på jer. Så det var slet ikke reklame på nogen som helst måde 🙂
      Hav en dejlig dag
      Kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Balenciaga Giant Gold Porte Monnaie