Ugen der gik # 2

VANESSAS EFTERÅRS MUST HAVES

Har igen lokket min søde veninde Vanessa til at dele hendes must haves med jer, og denne gang er det selvfølgelig hendes efterårs must haves.

Når vejret skifter, er det rigtig vigtigt at holde huden fugtig og jeg elsker virkelig at bruge en god body lotion og en lækker bodyscrub. Origins Ginger Souffle og Incredible Spreadable er to af mine favoritter, når vi rammer efterår. Jeg er generelt bare glad for Origins, men især deres Ginger kollektion. Duften er varm og lækker uden at være for tung. Det er den perfekte efterårs/vinter duft, og er virkelig et must i min rutine når vi rammer den tid på året.

Min hud opfører sig altid skørt når vejret skifter fra varmt til koldt, og omvendt. Den kan ikke rigtig finde ud af det, men Origins Drink Up Intensive Mask redder min hud hver gang. Det er en maske som man tager på om aftenen og lader den arbejde hele natten, og næste morgen vågner man med super blød hud. Virkelig lækker, og klart en man må eje hvis man har problemer med meget tør hud som jeg.

Jeg er begyndt at fjerne min makeup med MAC Cleanse Off Oil og den har hjulpet min hud kan jeg se. Den er ikke nær så tør som den plejer, og så fjerner den bare alt. Jeg har købt en lille rejsestørrelse da jeg ikke turde at købe den store, men jeg skal uden tvivl ud og købe den store når denne her er brugt op. I’m in love!

Hvad er efterår uden en mørk læbestift? Min favorit er uden tvivl Rebel fra MAC. Den kan bruges med en let hånd så man får et lille tint til læberne eller man kan gå all in og få den lækreste dark lip.

Jeg er blevet fan af winged eyeliner, men har altid brugt en eyeliner. For nylig købte jeg en gel eyeliner fra L’Oreal og jeg er fan. Jeg skal aldrig nogensinde bruge noget andet til at lave winged eyeliner. Det er også noget af det bedste ved efterår, man kan gå lidt mørkere på både læberne og øjnene fordi sæsonen er til det. Det er uden tvivl min favorit tid på året.

Sidst men ikke mindst er mit must have til efterår altså en god highlighter. Det kan være pudder, liquid eller creme, det er ligegyldigt. Men lige for tiden er jeg fan af Anastasia Beverly Hills Illuminator i farven Starlight, og så Physicians Formula Powder Palette Mineral Glow Pearls i farven Translucent Pearl. Og ja, sikke en mundfuld den sidste var. Det er en pudder man skal bruge i hele ansigtet for at få en even skintone men det ville jeg aldrig nogensinde bruge den til. Den fungerer bare perfekt som highlighter og giver den perfekte glød. Den er nok ikke lige til at få fat i her i Danmark, min er købt i USA. Men kan man få den et sted så køb den, for den er virkelig smuk!

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik # 2