Min kærestes mande-morgenrutine

ghd platinum

Der er nogle dage, hvor postmanden er lidt mere populær hos mig end andre – blandt andet når han kommer forbi med ghds nye styler – platinum, som han gjorde for nogle uger siden.

Lige ved denne styler er der for mig fire rigtig spændende forbedringer:

  • Designet – den er hamrende flot, men den er også ergonomisk optimeret for bedre håndtering
  • “wishbone” hængslet – der sikrer, at pladerne er på linje med hinanden og at håret holdes perfekt på plads under hele stylingen
  • Tri-Zone Technology – der garanterer en optimal og konstant temperatur, som giver et professionelt resultat, samt glansfuldt hår med kun ét strøg.

 

Jeg er helt vild med denne styler – alt ved den. Mit hår føles slet ikke tørt og træt når jeg har brugt denne, og det ser rigtig fint og sundt ud. Jeg har endnu ikke prøvet, at lave krøller med den, men vender naturligvis tilbage med et nyt indlæg ligeså snart jeg har.

Platinum findes i sort og i hvid, den fås hos førende frisører, udvalgte web-shops og på ghds egen hjemmeside. Og husk nu, at der desværre er en del webshops, der sælger fake stylere, og hvis I er bare det mindste utrygge ved en webshop, så kan I altid tjekke på ghds website checker, om det er en godkendt ghd forhandler. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kærestes mande-morgenrutine