GOODIEBOX // JULI 2015

MARIAS SOMMER MUST HAVES

Maria har efterhånden skrevet et par indlæg på bloggen. Hun har ingen blog selv, men hun er min bedste veninde og jeg ved, at hun har god smag og har styr på sin skønhedsrutine og derfor tænkte jeg, at det kunne være spændende for jer at se hendes sommer must haves! <3

Veet Hair Removal Cream: Jeg elsker at rende rundt med bare ben her om sommeren, og derfor vil rigtig gerne have, at de også ser velplejede ud. Jeg har for længst opgivet at barbere ben med en skraber, for jeg kommer altid til at skære mig, så jeg bruger i stedet Veet Hair Removal Cream. Blot påfør et jævnt lag af cremen på benene og vent i 3 minutter, skyld derefter grundigt cremen af med vedlagte spartel og en masse vand. Tør benene og Volia! Bløde, glatte og pæne ben. Et lille enkelt minus ved dette produkt er, at man godt kan få nogle røde knopper efter brug, men de går væk efter en dag eller to.

Id hair Serum For Long Hair And Extensions: Denne her hår serum er min klare favorit! Den efterlader mit hår skinnede og meget, meget blødt. Jeg har kruset, krøllet hår af natur og jeg hader det engang imellem, men med Id Hair Serum bliver det virkelig blødt og slet ikke ligeså kruset. Serumen dufter fantastisk godt og passer dejligt til denne årstid. Den beskytter håret og efterlader det blødt og glansfuldt. Jeg bruger gerne en lille klat på størelse med en ært efter jeg har føntørret mit hår, det svarer til et enkelt pump. Jeg kan også lide at bruge den i vådt hår, der vælger jeg bare at bruge lidt mere serum og efter jeg har føntørret håret er det silkeblødt! Dette produkt er en must have, hvis du har lidt kruset, krøllet hår ligesom mig.

Raunsborg Nordic Face Wash: Her om sommeren kan jeg godt lide at have et rent ansigt og bruger faktisk sjældent make-up når det sommer. Jeg elsker Raunsborg, alle deres produkter er så fantastiske og skønsomme. Nordic Face Wash fra Raunsborg bruger jeg ca 3 gange om ugen her om sommeren, da jeg gerne vil rense mit ansigt lidt oftere da man også sveder noget mere her om sommeren. Nordic Face Wash er her et hit for mig da den skønsomt renser min hud. Når man anvender den skummer den let og dufter så dejligt naturligt.

The Body Shop – Mango Sugar Body Scrub: Denne Body Scrub er fantastisk til at fjerne dødehudceller og den efterlader huden blød og “fugtig”. Her til sommer har jeg været særlig glad for den, men det er faktisk mest pga. dens duft. Inden sommerferien var jeg ude og rejse, jeg fik en del sol og begyndte at bruge The body Shop Mango Sugar Scrub så min hud igen kunne blive “ny”. Det tog ikke lang tid før min brune farve næsten var væk, men jeg kunne mærke min hud havde haft godt af scrub’en, da den føltes mere frisk, fugtgivet og sund.

Revlon Colorburst – Lacquer Balm (#105 Demure Réservée): Om sommeren bruger jeg helst så lidt make-up som muligt, men læberne holder jeg altså ikke make-up fra. Det er vigtigt for mig at se bare en anelse sommerfrisk ud, og det gør jeg ved at bruge lyse nuancer på læberne. Et godt alternativ er denne smukke farve fra Revlon som virkelig lægger perfekt og blødt på læberne. Farven er dejlig lys til denne årstid og den passer perfekt til det bløde sommerlook.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // JULI 2015