Rimmel Lasting 25H Finish Foundation Og Bobbi Brown Full Coverage Face Brush

Sponsoreret indlæg // Makeup Genius app – L’Oréal

Makeup Genuis er en helt fantastisk ny app, som giver dig mulighed for, at prøve og lege med en masse produkter fra L’Oréal Paris. Den er supersjov at sidde og lege med, især fordi det hele sker øjeblikkeligt, så selv på en søndag aften, hvor man sidder i sit hyggetøj med en fancy knold midt på hovedet kan man lige hive appen frem og føle sig dødfræk i flyvende fart. 

Der er både ready-to-wear looks, som er komplette looks skabt af L’Oréals makeupartister, men man kan også bruge produkterne enkeltvis og prøve sig frem og dermed skabe egne looks både til hverdag og en tur i byen.

Appen virker upåklageligt, hvis man gør, som man skal. Bevæger man sig for hurtigt kan man selvfølgelig godt ende med læbestift på kinden og eyeliner i panden, men det kan jo også ske i virkeligheden 😀

Appen er intet mindre end fantastisk for en som mig, som er elendig til at lægge eyeliner, så ser I et selfie på Instagram, hvor jeg har en perfekt vinge, så er det NOK fordi jeg har brugt denne app, for det ville aldrig være sket ellers.

Appen er gratis og kan downloades lige her.

Har I prøvet appen? Hvis I har, vil jeg meget gerne høre, hvad I synes om den. <3

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel Lasting 25H Finish Foundation Og Bobbi Brown Full Coverage Face Brush