DE SIDSTE VINDERE

JEG HAR SAVNET BLOGGEN

Nøøøj hvor har det været underligt ikke at blogge den sidste uges tid efter at have blogget dagligt i december, men jeg blev simpelthen nødt til at koncentrere mig om min praktikplads, hvor jeg startede i mandags og om min eksamen, som jeg var til i dag.

Jeg har tænkt mig at planlægge nogle indlæg i weekenden, så der ikke skal gå så lang tid mellem indlæggene igen, så hvis I har nogle ønsker til indlæg må I endelig sige til. Jeg synes altid det er sjovt at skrive indlæg, som jeg VED, at I gerne vil læse 🙂

Desuden sker der snart noget temmelig spændende på bloggen, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Jeg håber, at I er kommet rigtig godt ind i det nye år, og det ikke har været alt for hårdt at komme tilbage til studie eller arbejde efter ferien <3

5 kommentarer

 • Tove

  Hej nuria elsker dit arbejde men har du meget fritid til din blog du arbejder jo også som vikar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Hej, Tove.

   Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for at høre.
   Lige for tiden har jeg ikke særlig meget fritid, da jeg også studerer ved siden af mit arbejde som vikar, men jeg nyder alt jeg laver og prøver at få tid til det hele, hvilket som regel også lykkedes for mig.

   Kh Nuria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Henriksen

  Halløj..

  Nu er det første gang jeg er forbi, så lidt tilfældige sjove facts om dig kunne være cool. 😛

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SIDSTE VINDERE