21. LÅGE I JULEKALENDEREN // Mirins Copenhagen - Facial Mask Kit

22. LÅGE I JULEKALENDEREN // ICE SERUM

Marinebiolog og professor ved biokemisk institut ved Islands Universitetet, Dr. Jon Bragi Bjarnsson forskede i mange år i enzymer fra Ishavet. Han besøgte fileteringsfabrikker og her opdagede han, at kvinderne, der fileterede fisk dagen lang ikke havde irriterede, røde, sprukne hænder. Denne observation gjorde, at han viede mange år af sit liv til at forske i, hvad enzymerne kan gøre for huden og mod hudlidelser. I år 2001 fik han patent på enzymet Penzyme, som er den aktive ingrediens i denne serum.

Samtidig virker denne serum eksfolierende, fugtbevarende og stimulerer kollagen i huden. Den kan bruges i alle aldre og af alle hudtyper. Den er hypoallergen, fri for olie, parfume, diverse konserveringsmidler og farvestoffer.

Og denne serum har I mulighed for at vinde i dag! – det foregår på Instagram (@nuria_blum) og på facebook så smut derover og deltag :-)
Jeg trækker en heldig vinder d. 30

Hav en dejlig søndag <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21. LÅGE I JULEKALENDEREN // Mirins Copenhagen - Facial Mask Kit