20. LÅGE I JULEKALENDEREN // Soylites - Relaxation

21. LÅGE I JULEKALENDEREN // Mirins Copenhagen – Facial Mask Kit

I dag har I mulighed for at vinde dette lækre facial mask kit fra Mirins Copenhagen som indeholder en facial serum og en facial clay mask. Mirins Copenhagen laver de lækreste og fineste produkter. Jeg er selv fuldstændig tosset med deres hand balm, som har en fast plads på mit natbord.

For at deltage skal I blot:

1. følge bloggen på enten facebook eller bloglovin?.
2. Skrive en kommentar hvori I skriver jeres bedste juleminde <3

Jeg trækker alle de sidste vindere d. 30 december.

HAV EN DEJLIG 20. december <3

.. Vinderen af lækkerierne fra Gosh blev superheltemor. Stort tillykke – jeg sender dig en mail 🙂

66 kommentarer

 • Camilla K. Olesen

  Mit bedste juleminde er mange år gammelt, da mine forældre stadig var sammen, og da min oldemor og en kær ven af familien stadig levede. Det var juleaften, og min oldemor sad bl.a. og smilede sødt fra en lænestol, mens vi børn tonsede rundt om juletræet og forsøgte at åbne flest gaver på samme tid. Jeg husker lige præcis denne jul som noget særligt, da man som barn har en helt anden forventnings glæde, og fordi alt ved denne dag var perfekt. Stemningen var bare noget helt særligt, og nøj hvor vi hyggede os. Julen er dog generelt magisk, og jeg husker de fleste af mine juleaftener og juleminder som noget ganske særligt. Det håber jeg inderligt, at alle gør <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Mine bedste juleminder er de få juleaftener jeg nåede at tilbringe med min farmor og farfar. Desværre gik de begge bort da jeg var forholdsvis lille, men jeg husker stadig den tid jeg havde med dem som den bedste, da de var de mest fantastiske bedsteforældre man kunne ønske sig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit bedste juleminde er en gammel sag. Det er fra en jul, hvor vi samledes med hele “den pukkelryggede”, onkler, tanter, bedsteforældre, fætre og kusiner – 25 mennesker – og holdt jul sammen. Det var altså stort, og jeg husker den stemning som noget ganske særligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilbage i 99, fik jeg i julegave en lillebror. Godt nok et par dage forsinket (27. december), men julemanden havde jo nok travlt, så man kan jo ikke tillade sig at brokke sig. Han er stadig idag, en af mine bedste venner, selvom han bare er en lille rod på (næsten) 15 😀

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Ej snyd! Hver jul laver gode minder, så det kan jeg ikkøøøh 😀 Men elsker familiehyggen juleaften og dagene efter.. Der kommer de bedste minder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D. 1. december 2011, døde min far af kortvarigt kræftforløb… Jeg troede at julen det år ville være ødelagt, men da datoen sagde d.24. december skete der noget fantastisk… Det blev jul. Måske var vi alle sammen stadig ramt af chok, måske var det nemt at overbevise os selv om, at han stadig var her… Men under alle omstændigheder, så blev julen faktisk rigtig dejlig. Vi var samlet som familie. Vi festede videre med ham i mente, og for mig blev det ren magi. Børnene havde lys i øjnene som altid – og det at vi overkom den første højtid samlet, var så smukt, at det må være mit bedste juleminde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Mit bedste minde er den sidste jul med min mormor. Hun var så frisk og dansede endda jitterbug med min fætter sidst på aftenen, for at vise at det kunne hun da stadig finde ud af 🙂 Netop samme år var min far inviteret med til juleaften hos min mormor, med min mor og alle mostrene – og mine forældre har altså været skilt siden jeg var 1 1/2! Men efter nogle år med mindre god kommunikation da jeg var barn, er de i dag, og til denne juleaften, fine venner – og det var bare så sjovt, hygligt og dejligt at sidde der med hele sin familie samlet en juleaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste juleminde er fra da jeg var lille og vi lavede konfekt juleaftens morgen – det var lækkert at spise marcipan og chokolade fra morgenstunden – ihvertfald da man var barn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  En af mine bedste jule-minder er faktisk fra idag.. Vi var ude og handle, min søn og jeg, og han var hjælpsom og nærværende (han er autist, så det er ikke altid det sker). Jeg stoppede op og tænkte at det var en fantastisk dag – en af dem man henter frem fra minde-skabet når dagen er mindre fantastisk.
  Glædelig jul..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Bagte altid julesmåkager med min mor ,det var så hyggeligt,vi bagte altid de samme slags hvert år,og de smagte så godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luisa Gozun

  For et par år siden, hvor vi troede at det skulle blive første jul uden familien samlet pga. min fars arbejde. Han skulle rigtig først komme hjem kl 20. og gå glip af næsten det hele, men endte med at komme hjem kl 16 og så fik vi endda alligevel hans lækre brune sovs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Mit bedste juleminde var for to år siden, hvor jeg overraskede min familie den 23. september. Jeg boede på daværende tidspunkt i New York, og havde ikke set dem i 6 måneder. Min kæreste hentede mig i lufthavnen, og han kørte mig hjem til min familie. Det var spisetid og mine fire søskende, forældre, niece og min halvt år gamle nevø, som jeg aldrig havde set, sad og spiste middag. Jeg ind i spisestuen, og kunne slet ikke få et ord ud. Det var et meget rørende øjeblik, med mange tårer og det var lige før min mor havde fået et hjertestop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Det er at komme op om morgenen d. 24. og der så lå en pakke under juletræet fra “Julemanden”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Mit bedste juleminde må være fra da jeg var lille, hvor min søster og jeg forventningsfulde gik rundt om juletræet og kiggede spændt på de flotte pakker, mens vi spise af papirkræmmerhusene – som var fyldt med m&m’s – det var jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Pless

  Det må være et minde fra da jeg var yngre og lige på grænsen til ikke at tro på julemanden mere. Pludselig var der en kæmpe sæk ude foran vores hoveddør og ingen i familien havde forladr stuen, så det måtte jo være fra julemanden selv 🙂 der fik jeg lige fornyet min tro.

  Et par år senere afslørede mine forældre dog at de havde lavet en aftale med naboen at han skulle komme med den 🙂 Men det er virkelig et dejligt minde, også selvom jeg ved hvordan det foregår nu, for det viser bare at mine forældre aktid hae gjort hvad de kunne for at skabe en god jul for mig og mine brødre og det er 100% på grund af deres store juleglæde at min også er så stpr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Svendsen

  Alle mine bedste juleminder er fra når vi pynter juletræ hvert år den 23. december. Der er vi alle for en gangs skyld samlet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Henningsen

  Da min nevø lige var blevet født (d. 2 december) – pludselig havde jeg en niece og en nevø som er de sødeste børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Skøn præmie! Mine bedste juleminder er fra da jeg var barn og vi holdt jul ved min mormor og morfar, som forlængst er gået bort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  det bedste juleminde må være fra den jul hvor min kæreste gav mig 2 kattekillinger i gave – jeg var SÅ sikker på at det var en “snydegave” han havde lavet til mig, men så var det en kæmpe kradsetræ til kattene han havde pakket ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Kan kun være, da jeg fik min bamse Leopold. Jeg var 3-4 år. Jeg elsker ham STADIG! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg kan ikke helt beslutte mig om hvilket minde der er bedst.. begge betyder meget for mig!
  Men mindes julen som 3-4 årig, hvor jeg og min kusine fik vores Babyborn dukke, samme juleaften med så få minutters mellemrum, så der måtte navn under strajs. Den gav mig mange timers leg. Den betød enormt meget for mig dengang, og jeg har den da endnu, et sted på loftet..
  Eller om det skal være min sidste jul med min oldemor Ketty, sur gammel kone – men holdte meget af hende, og de fine margurit smykker hun gav med til at give mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Jeg har haft en masse dejlige juleaftener, men noget af det, jeg altid glædede mig mest til var at pynte juletræ med mine fætre og forsøge at få smidt en masse glimmer på træet inden min mor nåede at stoppe os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Pedersen

  Jeg tror ikke det er muligt at vælge det bedste juleminde.. Jeg hygger mig gevaldigt hvert år, så der er virkelig svært at være et ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Mit bedste juleminde er fra da jeg var barn og hele familien holdt jul i min farmors “kælder”, som jeg dengang synes var ret stor, hvilket den egentlig ikke var. Men det var så hyggeligt. Go gammeldags jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Min jul forrige år med min eks kæreste i Nordjylland. Totalt hygge med masser af sne og hygge på landstedet. En meget minderig hygge juleaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Aaby Larsen

  Mit bedste minde er fra julen sidste år, hvor jeg fik min forlovelsesring <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker jul – og glæden rundt om det! Specielt det at holde det hjemme i Norge, sammen med hele familien. Den bedste er dog det året HELE familien var der! Vi var… 28 mennesker eller sådan noget, hvor vi var 13 barn – fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Mit bedste juleminde var da jeg var barn, og vi legede i sneen hele dagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Det må være min første hvide jul, hvor vi stod, og kiggede ud på det glitrende hvide sne<3

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Weekenden hvor vi tager til KBH og køber gaver, spiser, hygger og spiser lidt mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Dengang da min bror havde købt mig en ipod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christoffer P

  mit bedste juleminde må være fra da jeg var lille og vi holdt jul hos mine bedsteforældre i jylland er ikke særlig tæt på dem og var eneste gang så husker den jul ret tydeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Helt klart at pynte juletræ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Mit bedste juleminde må være da jeg da jeg var 8 år, – og fik lige de fine, røde støvler jeg ønskede mig <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Åhhh, der er mange… Specielt husker jeg dog jul hvor jeg fik en kæmpe troldebamse, som eg ellers godt vidste vi overhoved ikke havde råd til…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Da min bedstefar levede og holdt jul hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var i 1996, da vi lige havde fået vores første datter, som var 8 dage gammel. Hun lå på min arm, mens hun betragtede lysene på juletræet og vi sang og dansede om træet.

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Mine forældre er meget ærekære og gør et kæmpe stykke arbejde for at holde en traditionel jul, hvor alt er lige som det skal være. De følger opskrifter og ritualer til punkt og prikke.

  Der åbnes op for den bageste stue med juletræ og julelys.

  Der er juleguf og hjemmelavede dekorationer. Og en stemning af jul. Sådan har det været i nærmest 40 år – afbrudt af 10 år hvor det var rykket til min morbror og tante. Men nu er julen hjemme hos mine forældre igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Kjærbye Justesen

  Den første jul med min mand og vores første barn var noget helt særligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne sørensen

  mit bedste juleminde er fra sidste jul, hvor jeg for sidste gang holdt jul med min nu afdøde far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Minder fra min barndom hvor min stod i køkkenet og man havde ventet såå længe på denne aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Da jeg overraskede manden med en fin gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Julen for 4 år siden, hvor vi skulle fortælle at der til juli kom et barnebarn 🙂 Det var SÅ stort at skulle fortælle det.. Mest fordi jeg var 10 uger henne, og havde vist det siden jeg var i uge 4.. Så det var længe, jeg skulle gemme på min hemmelighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Frederiksen

  Mit bedste juleminde er, at vi hvert år i min familie tager ned til min søde mormor på første juledag og holder næsten en ekstra juleaften. Det er noget af det jeg ser allermest frem til, hver evige eneste jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Mit bedste juleminde er hvert år som barn fik vi en skattejagt den 24. om morgenen, den var meget svær og til sidst var der en gave som vi kunne få hele dagen til at gå med at lege med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Da jeg fortalte mine forældre, at de skulle være bedsteforældre – det skete nemlig juleaften. Det var helt utroligt, med vores første barn, og deres første barnebarn. Det var i hvert fald en juleaften med stor glæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Mit bedste juleminde må være julen 2011, hvor jeg fejrede jul med min dejlige familie efter at have boet et år i udlandet – man værdsætter virkelig højtiderne med ens kære, når man har prøvet at skulle fejre jul på egen hånd uden familiehygge, juletræspyntning, småkagebagning og alle de dejlige traditioner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hauris

  Mit bedste juleminde er fra da jeg var barn 🙂 hvert år fejrede vi jul hos min farmor og farfar sammen med resten af familien på deres gård. Min farfar døde desværre, og min farmor kunne derfor ikke magte at bo der alene længere. Glemmer aldrig de hyggelige stunder rundt om langbordet, kampen om mandlen samt sangene ved juletræet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det år min far købte alt vi havde sat krydser ved i legetøjskataloget var en vild jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Syntes hver jul er gode minder, glæder mig over at mine svigerfamilie stadig er til og gider og orker at komme til juleaften . (87-91år) det er da herligt.
  Kommer virkelig til at savne dine indlæg hver dag, har været spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva d

  Mit bedste juleminde er egentlig mere end følelse af at mine forældre altid har gjort alt hvad de kunne for at gøre min jul speciel. Derfor får jeg en varm følelse i kroppen, når julen nærmer sig, og jeg elsker alle de minder, der er blevet skabt i den tid, så kan slet slet ikke udvælge bare et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Sidste år hvor min lille dreng så julen for første gang, hvor han var 5 mdr. gammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Det sidste år jeg holdt jul med min morfar og mormor, det var en hel perfekt aften, tror jeg var 7 år, det sneeede og begge var raske og friske..savner dem altid lidt mere i julen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Søndergaard

  Mit bedste juleminde er da jeg som barn holdt juleaften hos mormor og morfar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella M

  Da vi lige var flyttet og det begyndte at sne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det er at hjælpe min faster med at bage julesmåkager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Olsen

  Mit bedste juleminde er fra sidste år, måske fordi det står så klart i erindringerne ???
  Men min mor lærte mig alle hendes hemmeligheder omkring julemaden, men også hele hyggen sidste år var virkelig speciel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ser stadig tilbage på en jul som barn, hvor vi var hos min mormor og morfar, og alle min mors søskende, mine onkler og tanter og alle mine fætre og kusiner, var der. Det var rigtig hyggeligt, og min mormor har altid været god til at lave store selvskaber, hvor hygge og nærvær har været hovedingrediensen. Sidder lige og smiler over dette minde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Mit bedste juleminde er fra min barndom, når min mormor fortalte mig at på juleaften er snefnug ikke sne, men små engle..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  At holde jul hos min nu afdøde mormor med alle mine kusiner og fætre, det var ren hygge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zainab S.

  Det er julen hvor jeg var ude at rejse med min familie og vi holdt det sammen med vores venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina S. Thomsen

  Dengang jeg var helt lille og vi var sneet inde. Kæmpe snemasser vi byggede huler i og så at der var sne juleaften! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja R

  Uh synes der er mange, men udover dem med familien, har jeg nogle gode juleminder fra den tid, hvor jeg arbejdede i en vuggestue/børnehave. December-måned var SÅ hyggelig, med julesang, julehistorier, nissehuer og klippe/klistre med de kære børn. Det savner jeg. 🙂

  Maja <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Mit bedste juleminde er fra in barndom når vi holdt jul med begge sæt bedsteforældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Mit bedste juleminde er min sidste juleaften sammen med min farmor for snart mange år siden. Hun var begyndt at blive dement, men denne aften kunne hun huske lidt. Det var sådan en dejlig aften. Det eneste tidspunkt hun var lidt kulret, var da hun troede køleskabet var toilettet.

  Det var den sidste jul hun holdt hos familien, derefter holdt hun jul på plejehjemmet, da hun blev så forvirret hver gang hun skulle ud derfra. Hun gik bort i foråret, men havde været helt væk mentalt i ca. 5 år, så det var på tide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Har ikke et, men jeg har så mange gode minder med at pynte juletræ med min mor og søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20. LÅGE I JULEKALENDEREN // Soylites - Relaxation