16. LÅGE I JULEKALENDEREN // Ansigtspleje fra Nivea

17. LÅGE I JULEKALENDEREN // St. Tropez

Dagens låge foregår igen på Instagram (@nuria_blum) og på facebook så smut lige derover og deltag :-)

I har mulighed for at vinde to hamrende lækre produkter fra St. Tropez nemlig deres Bronzing Spray og Everyday Moisturiser for face og der følger selvfølgelig en fordelerhandske med, men da min er godt brugt ville jeg simpelthen ikke have den med på billedet.

Jeg trækker vinderen om en uge.

Hav en dejlig 16. december <3

Vinderen af hudplejen fra Nivea blev Caroline med kommentaren “Kokosolie, uden tvivl. Den kan både rense huden og fugte den bagefter ? og så er den god til vildt meget andet! Som hårkur, ?babercreme? til kroppen, som håndcreme, makeupfjerner, osvosvosv! :)” – Jeg sender dig en mail.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16. LÅGE I JULEKALENDEREN // Ansigtspleje fra Nivea