5. LÅGE I JULEKALENDEREN // VIND EN VALGFRI TRREAT BOX FRA GOODIEBOX

6. LÅGE I JULEKALENDEREN // Jurlique gaveæske – Hand Picked Rose Essentials

Jeg er temmelig misundelig over, at jeg ikke selv kan deltage i dag, for jeg er helt vild med Jurliques produkter – især deres produkter til hænder og læber. Men det er jo jer, der skal forkæles, ikke mig!

Dette sæt består af:

 • Rose Hand Cream 125 ml 
 • Rose Love Balm 15 ml

For at deltage skal I blot:

1. følge bloggen på enten facebook eller bloglovin?.
2. Skrive en kommentar hvori I skriver, hvad I laver juleaftensdag  <3 

Jeg trækker en heldig vinder om en uge, altså d. 12 december.

HAV EN DEJLIG 5. december <3

105 kommentarer

 • Ditte Marie

  Vi holder min datters fødselsdag, hun er nemlig julebarn. Så går vi en lang tur på kirkegården og siger god jul og efterfølgende ser vi selvfølgelig disneys juleshow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Olsen

  Når steg og and er kommet i ovnen, hygger vi først med lidt risengrød til frokost og sidenhen med at se Disney juleshow.
  I år regner jeg med at resten af familien også skal en tur i skoven med vores hunden mens jeg får dækket bord osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • san_sol@hotmail.com

  forbereder til om aftenen
  går en god tur i skoven og spiller brætspil med ungerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det er vores pyjamasdag og der er dømt råhygge med boglæsning, se en film og masser af godter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Normalt er juleaftensdag meget traditionsrig med fælles morgenmad og gåtur om formiddagen med familien og Disneys juleshow om aftenen – uanset hvor vi holder det. Men lige i år, tager jeg til Sri Lanka d. 23/12 – så i år bruger jeg juleaftensdag på safari i en Nationalpark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk stoffer

  Her står den på hygge og madlavning;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Hygger pynter bord går i kirke besøger dem vi ikke skal holde jul med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg og min mand og børn skal til jylland og holde Jul hos mine forældre. Min mor og jeg og måske mine drenge skal i kirke og det plejer at være rigtig hygligt. Vi holder ellers en ret traditionel jul med masser af gaver, dejlig mad som vi laver i fællesskab og nogle gange sluttes aftenen af med at se let stand up show på dvd eller en god julefilm.
  Glædelig Jul
  Rikke (rikke_bruunjensen@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Jeg ser en masse afsnit friends og en god julefilm for at få stemningen på plads, og så tager jeg i kirke med familien, hvorefter vi spiser dejlig mad og bagefter det sædvanlige. Uhh det er så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Juleaftensdag går jeg i kirke, hjælper min mor i køkkenet og glæder mig til om aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  På trods af at være ateist, går jeg i kirke om formiddagen – dejlig meditativt – og giver mulighed for at samle tankerne og tænke tilbage på året der er gået 🙂

  Derudover hjælper jeg til med klargøring af aftenens mad og pynt 🙂 elsker den dag ☺️

  God jul.

  Kh. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Vågner op i stuen, sammen med hele familien, som traditionen tro sover dér, fra d. 23. til d. 24. december, også selvom den yngste er 14 og den ældste er 46. Selv min kæreste er med 🙂
  Så pakkes de sidste gaver ind, og vi drager hen til min bedstemor, hvor min kusines familie også er med hvert andet år. Der laves mad, dækkes bord, og ses julefjernsyn – men ikke i stuen med juletræet, for det er hemmeligt indtil efter maden, når bedstefar har tændt lysene, og åbner døren når vi alle står klar. Så synger vi og danser om juletræet. Efter det bruger vi terninger til at afgøre hvem der skal have gaver. Når man slår 6, finder en af de andre en gave til en, som må åbne. Det gør vi indtil alle har åbnet et par gaver, hvorefter vi glædeligt løber rundt og finder dem vi har købt til hinanden. Det slutter med risalamande, og til sidst med kram og kys, og tak for en fantastisk dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Om formiddagen ordnes alle de praktiske ting, som skal være i orden – som at farsere kalkunen og lave risalamande af den risengrød jeg har kogt aftenen før. Efter frokost begynder vi så småt at komme i festtøjet, så hygger vi med julekage og -småkager, og kl. 16 går vi alle sammen i kirke, mens kalkunen simrer hyggeligt for sig selv i ovnen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ser Disney juleshow, går tur i skoven og forbereder julemaden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg holder jul med min familie i århus, hvor vi skal spise kalkun og danske om juletræet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • seline T

  Går og venter på at det bliver aften!!!
  finder juledresset frem og pakker de sidste gaver ind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Hygger med min familie og glæder mig vanvittigt til det bliver aften og resten af familien kommer! Og selvfølgelig hører en masse god musik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine jh

  Vi laver mad og pynter juletræ, mens vi hører julemusik og hygger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Iuel

  Vi sover lidt længe, og så spiser vi alle morgenmad sammen og gør mad klar. Derefter ser vi en god julefilm og spiller spil. Om eftermiddagen går vi altid en laaang tur, inden vi tager hjem og gør os klar, mens vi ser julekalender og disneys juleshow 🙂 <3 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Forbereder julemaden,mens børnene ser julefilm. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ser stadig Disneys juleshow trods mine 28 år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg tilbringer altid dagen med min gamle mormor og morfar. Så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er som regel trængsel og tempo på.Men vi skal i kirke, og så lige hjem, og starte på maden. Børn sidder med alle juletegnefilmene og venter spændt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg hygger med familien. Vi tager alle i kirke og derefter skal der ses Disneys Store Juleshow. Så er vi i den rette julestemning:/)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara berg

  Da vi nu er blevet forældre og derfor holder julen hjemme i år så kommer dagen vidst til at gå i køkkenet men det gør heller ikke noget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hvelplund

  Juleaftensdag skal vi julehygge med min søde svigerfamilie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Vi spiser altid en god frokost sammen og gør os herefter klar til at gå i kirke. Efterfølgende står den på lækker mad, hygge, dans om juletræet, gaveudpakning og juleslik. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Spiser risengrød og går i kirke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Andrea

  Vi triller konfekt og pakker gaver ind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Skov

  Hygger bare med familien, mens vi gør huset klar til at få gæster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Vi ser Disneys Jule Show, og hygger med juleguf og forventningsfulde børn 🙂 En lang gåtur bliver det også til. Det er SÅ hyggeligt, at gå en tur lige præcis den dag 🙂

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Vi elsker at lægge gaverne under træet og beundre dem bagefter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie k

  Vi slapper af, hygger med lidt guf, ser tv sammen og venter spændt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca Hammershøj

  Hjemme hos mig bruger vi faktisk bare det meste af dagen indtil kl 4, på at rejse og gøre klar<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEg har en tradition med en veninde, at jeg kommer hjem til hende og så går vi en dejlig lang tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine RS

  I år er første gang at min søn han er med (sidste år sov han hele aftenen væk) -så vi skal hygge og lege; mens min lillebror står for maden. Og så kommer resten af familien 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingenting 🙂 Jeg er som regel alene hele dagen, indtil jeg skal hjem til min mor om aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Hygge med en veninde og hendes datter og barnebarn. Selvfølgelig også med min mand. Vi går en lang tur så der er plads til mere lækker julemad sammen med familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg slapper af, nyder juletv, julemusik og bare nyder det og gør mig “klar” til at skulle have en masse god mad og hygge, om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva D

  Putte gaver under træet og se disneys juleshow – det bliver jeg aldrig for gammel til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Kristensen

  Jeg starter altid med at fejre min brors fødselsdag med lækker brunch. Derefter tager vi hjem til vores mor og hygger videre resten af dagen og aftenen her. Der står den både på madlavning, slikspisning og Disneys Juleshow 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Schmidt

  Juleaftensdag står på julehygge med familien. Gåtur, spil og lækker mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Dejlig gave! I min familie plejer vi at gøre hovedrent, gemme os på hvert vores værelse for at pakke gaver ind, gå en lang tur, se det sidste afsnit af årets tv-julekalender, og så alt det sædvanlige med at spise julemad, danse om juletræ, åbne gaver og så videre. Altid en dejlig dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Dalgas

  Vi starter altid juleaftensdag ud med morgenmad med min onkel, tante samt fætre og deres familier og ønsker god jul til hinanden! Så hyggeligt! Derefter begynder vi så småt på julemaden og tager så i kirke og på kirkegården og tænder lys for vores kære der ikke er her mere. Derefter tilbage og lave mad, så det kan blive klar til aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Kirstine

  Vi spiser dejlig mad enten hjemme hos os selv eller i Århus, ovre hos vores fætre, hvor vi så fejrer jul, ser julekalender, åbner julegaver og hygger os bare generelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Matovic

  Holder jul hjæmme hos min mor hvor vi hygger,hjælper med at lave maden og småhygger med konfetti og juleguff❤️Ser jule tv efter maden og risengrøden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jenny clausen

  jeg hygger bare med familien, og slapper af ser film osv <3 jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julehygger med ungerne. Laver lidt mad, spiser rundstykker og æg. Tager måske en lur, går en lang tur med hunden. Ser disney juleshow 😀

  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kalman Barbu

  Jeg hygger mig sammen med familien s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne jul er jeg for en gangs skyld hjemme ved min mor på juleaften. Dér går dagen altid med at pynte træ, lave konfekt og hygge om hinanden, mens alle gør sig klar og bliver lækre til maden. Vi hjælper hinanden meget med maden, for vi er en håndfuld voksne, så det går lidt på omgang at holde øje eller tilberede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina742003@yahoo.dk

  Da har jeg travlt i køkkenet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  hygger, og laver mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Jeg satser på bare at hygge med familien, men hvis jeg er ‘uheldig’ ikke får læst nok op til eksamen inden da, er jeg nok også nødt til at læse en lillebitte smule. Meeen mon ikke det går, så jeg bare kan bruge dagen på at spise konfekt og pakke de allersidste julegaver ind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Memsen

  Går en tur, i kirke – ekstra hyggeligt nu datteren synger i kirkekor, og så Disneys juleshow… Og manden min står for maden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Svendsen

  Træner, hygger, får besøg af diverse familie, spiser og hygger lidt mere <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva k

  vi skal hygge med familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se Tv – Pynte op – skrælde kartofler – i kirke – spise – spise – gaver – tv ;p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie O.

  Det eneste jeg har kun én ting på programmet og det er at se Disney 😀 haha, sikkert som så mange andre, men som ægte Disney fan med en samling af alle klassikerne 1-52 samt en voksende Pixar klassiker er jeg simpelthen nødt til det!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sob

  Slapper af med familien og maden og ikke mindst Disney Show 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Juleaftensdag tilbringer jeg sammen med min familie. Der hygges hele dagen igennem med såvel madlavning, pyntning af juletræ om morgenen, hører julemusik, pakker gaver. I det hele taget bare hygge sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg løber en tur sammen med min far, spiser julefrokost sammen med min familie, ser julekalender og så i kirke 🙂 Den 24. December er absolut årets dejligste dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line MJ

  Jeg synger i en kirke, så det meste af dagen går med at være til gudstjenester! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vi laver maden klar, putter gaver under træet, går en lang tur i skoven og så ser vi selvfølgelig disneys juleshow 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Holder før-jul på jobbet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juleaftens dag går vi en tur, laver konfekt, får ordnet de sidste sager, og derefter en lille lur til ungerne, og så er det tid til at Julehygge 🙂 Glæder os.
  Tak for en dejlig giveaway – jeg XXX fingre
  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  Hygger, laver mad og ser Disneys juleshow 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg laver mad.. og spiser. Pakker gaver ind, og nyder at hygge med min dreng. Og forsøger at lokke ham til at se Disneys Juleshow – han er 12, så det er ikke lige det der rykker hos ham pt.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frederikke sunde

  Jeg skal holde jul hos min kæreste i år, så skal for første gang være med til pakkeleg og risengrød med mandel i. Det har jeg aldrig gjort før på juleaftensdag, så det glæder jeg mig til at opleve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Juleaftensdag hygger jeg med familien. Inden jeg fik børn holdt kæresten og jeg ikke jul sammen, så der var jeg sammen med min mor, far og bror hele dagen. Vi så blandt andet disneys juleshow.

  Nu har jeg en datter på 2 og en pige på vej (Maks en uge til hun er her), så nu hygger vi med enten min familie eller kærestens. I år skal vi holde jul hos mine forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Syvsig

  Min familie og jeg plejer altid at se juledisney-sjov, ALTID. Der sidder vi med julekager, mandariner og slik – nok ikke den bedste idé inden vi går om bord på mad-kareten, men hyggeligt er bestemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er travlt optaget i køkkenet det meste af dagen, men jeg deler opgaver ud til familien, så de også er med til at lave mad. Ellers ser vi lidt tv, høre musik og snakker og hygger os!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Pedersen

  Juleaftensdag slapper jeg af, hjælper til herhjemme (hvis det er her vi holder jul), ser en film eller laver på et af mine krea-projekter 🙂 og så gør jeg mig selvfølgelig klar til aftenen 😀 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne S

  Går en lang tur med min familie og med hunden. Pynter juletræ og laver risengrød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Jeg holder ikke jul – derfor får jeg heller ikke gaver, så det kunne være dejligt at vinde denne da jeg længe har ville prøve disse produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Er i kirke, gør mig (selvfølgelig) klar, og synger julesange med min søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Jeg er 25 år, men jeg starter alligevel julemorgen med at få gaver fra morgennissen. Jeg ved ikke om jeg nogensinde bliver for gammel til den slags! 😉 Herefter står den ofte på indpakning af de sidste gaver, julemad der skal laves og så er der jo også Disneys juleshow, som man ikke må gå glip af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine Rigmor Rasmussen

  Juleaftens dag bliver brugt på at se en masse jule film, og så på at gøre make-up klar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal pynte juletræ, lave lækker mad og have en fin rød kjole på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Gør klar til om aftenen. Det er altid hyggeligt og har en helt bestemt stemning i huset..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Jeg er hos min mor <3
  Ser familien kun to gange årligt, så det bliver helt sikkert fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Juleaftensdag tilbringer jeg sammen med min familie, hvor vi snakker, hygger og forbereder maden. Nogle gange tager vi også i kirke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Nielsen

  Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have præmien selv, den er da bare for lækker:) I min familie pynter vi juletræet d. 24. om dagen. Til middag får vi risengrød og blodpølse med sirup og så går resten af tiden med tegnefilm og at gøre klar til om aftenen:)
  Hilsen Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline M

  Jeg spiller spil med familien, spiser juleslik og prøver at hjælpe lidt til i køkkenet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zainab S.

  Jeg er sammen med min familie hvor vi spiser og hygger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Vi bliver 10 personer i alle aldre til min juleaften . Om morgenen er der lige halvanden times kørsel inden vi kommer frem til vores juledestination, og når vi så ankommer tager det meste af familien i kirke (Jeg bliver dog hjemme). Men ellers bliver der hygget med maden, pakkerne bliver lagt under træet og folk gør sig fine. Så spiser vi lækker mad (alt hvad der tilhører). Efter ris a la man skal der ryddes op, og så synger vi og går om træet. Derefter pakker vi gaver op.
  Ret traditionel, men også meget stille og rolig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg slapper som regel bare af, men jeg skal selvfølgelig se disneys juleshow 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Hilbrands

  Jeg slapper af, da vi holder jul den 23 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Striib

  Jeg er hjemme, nusser rundt og dækker et smukt julebord. Måske kan jeg lokke familien i kirke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Una Magdalena

  Jeg skal for første gang holde jul hos min kærestes familie. Min kæreste, hans mormor og jeg skal i kirke, og bagefter hjem til svigermors fantastiske julegryder. 🙂 <3 Ih jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mor og jeg har en tradition med, at vi står for maden. Hvor vi hygger i køkkenet sammen, det er altid en virkelig skøn dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bethina

  Jeg skal hjem til mine forældre, og hygge sammen med familien. Vi har en tradition med at tage ud og træne sammen hele familien, selvom vi ikke er en speciel sporty familie 😀 Det er vildt hyggeligt, og rart at få rørt sig sammen med familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg spiller Nissevendespil, Cranium og måske Matador med ungerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Helledie

  jeg skal faktisk bare slappe af og så ud og køre hvor vi skal holde jul henne 🙂 Så en stille og rolig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja R

  Jeg skal ALTID se Disneys juleshow 😀 Herefter pynter vi træ, spiser og danser om træet. Og åbner gaver ofc 😀

  God jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Konfekt er ordet! Det er hvad jeg laver juleaftensdag. Der er nærmest meditativt for mig at ligge mobil, tablet og alt væk og bare nyde at lave konfekt i så store mængder at du ikke drømmer om hvor meget der er tilbage dagen efter, på trods af jeg er fra en familie med en virkelig sød tand der kan gnave sig gennem meget. 😉 Jeg følger på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Slapper af og hjælper med at gøre klar og lave mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først skal vi spise en lækker frokost og spille pakkespil. Så skal der selvfølgelig ses Disney’s Juleshow – ingen jul uden det! Om aftenen skal der holdes traditionel juleaften med steg, and og ris à l’amande – og forhåbentlig en mandelgave til mig 😉
  Derefter er det tid til gaver hvor vi åbner én gave af gangen foran hinanden – vi er kun 6 personer så det tager ikke så lang tid som det måske lyder til.

  I år skal jeg fejre jul med mine små søskende så ligemeget hvad, så bliver det en helt fantastisk og hyggelig jul! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synger i kirke. Der falder en helt speciel ro og julestemning over dagen, når man er der. Når man nyder stilheden og synger julesalmer sammen. Og så går jeg og glæder mig til aftenen, hvor jeg skal være sammen med familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Ser Disneys juleshow 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pynter juletræ, nyder godter, ser sidste afsnit af julekalenderen og laver julemad og har julegæster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Jeg julehygger, nyder god mad og bruger tid sammen med familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Vi HYGGER <3 Spiser fantastisk mad. Åbner langsomt gaverne. Håber hver og én, at vi får mandlen. Ris a la mande! Og så spiller vi pakkespil og drikke god vin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai O.

   Arh, og om dagen det samme: Hygger, spiser, slapper af. Så lidt som muligt – men maden skal jo stadig laves 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella M

  Hjælper med at gøre klar, pynte op og lave mad 🙂 elsker at stå for maden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Joensen

  Selvom jeg er 23, så sidder mig og mine søskende og ser jule tegnefilm, åbner julekalender og får gaver af nissen 😉 Og hjælper til med julemaden og dækker bord til om aftenen. Jeg elsker de små traditioner, og vil også føre dem videre til mine egne børn engang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5. LÅGE I JULEKALENDEREN // VIND EN VALGFRI TRREAT BOX FRA GOODIEBOX