BLACK FRIDAY

MÅNEDENS FAVORITTER // NOVEMBER

Jeg huskede det igen!! Jeg er faktisk temmelig stolt af mig selv – og så endda til tiden! Lad os komme i gang med det samme <3

Anastasia Brow Pro Palette. 

Jeg har længe elsket Anastasias brynprodukter, og denne palette er ingen undtagelse. Det er en sand fest for mig, at jeg hver morgen får lov til at blande min helt egen farve sammen til mine bryn.
De er alle meget pigmenterede og de holder rigtig længe, men for en sikkerheds skyld sætter jeg dem alligevel med en bryngel bagefter. Så er jeg i hvert fald sikker på, at mine bryn bliver hvor de skal hele dagen.

INIKA Mineral foundation & Kabuki brush (100% Vegan og Certified Cruelty Free)

Jeg er vild med at bruge denne alene, eller over en farvet dagcreme. Den har en hamrende god dækkeevne og med til tilhørende pensel er den let og lækker at påføre. Penslen er superblød og jeg bruger den også til andet pudder og bronzer – det er den nemlig også fantastisk til. Den skønne foundation fås i en MASSE farver lige her (man kan endda få hjælp til at finde sin farve her) og penslen kan købes her.

GOSH Giant blush – 02 Shy 

Hvis jeg skal beskrive denne blush med tre ord, må det være; naturlig, let og smuk. Det er længe siden jeg har prøvet en blush, der ser SÅ naturlig ud på kinderne, og så næsten uden arbejde. Laver et par prikker på mine kinder, blender dem hurtigt ud med mine fingre – FÆRDIG! Den var ikke længe om at blive en favorit i hverdagen! Og så er den også billig – 89,95 kr.

Den kan købes lige her.

The Body Shop – Glitter Liquid Eyeliner 

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er ret glad for glimmer. Og gerne hver evig eneste dag. Dog synes jeg godt, at det kan være lidt svært at slippe afsted med til hverdag. Men så fik jeg denne lille sag, en flydende glimmer eyeliner! Jeg kan godt lide at bruge den på min nederste vippekant til hverdag, for det er ikke for meget, men heller ikke for lidt 😉 Den kan også sagtens bruges på øverste vippekant, eller over hele øjenlåget for at pifte hele looket lidt op.

Den kan købes lige her.

Urban Decay – Naked Ultra Nourishing Lipgloss, Walk Of Shame 

Dette er nok den flotteste gloss jeg længe har set. Det er sådan noget, der igen gør mig glad for, at Urban Decay nu kan købes i Danmark. Den er supercremet og giver rigtig meget glans. Den indeholder en masse plejende ingredienser, som blandt andet sheasmør, e-vitamin og avocadoolie, hvilket jeg er ret glad for, især nu, hvor det er koldt og de fleste læber lider.

Den kan købes lige her.

Det var så det for denne gang. Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen, for der er det ENDELIG tid til at sparke julekalenderen i gang her på bloggen <3

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY