JULEGAVESHOPPING

En selvsiddende BH

Lige inden jeg tog til Berlin blev jeg kontaktet af selvsiddendebher.dk, som spurgte om jeg ikke ville teste deres bh’er. Jeg skulle til guldbryllup i Berlin, og manglede faktisk en selvsiddende bh til den kjole jeg skulle have på, så jeg takkede pænt ja.

Leveringen var virkelig hurtig, der gik en eller to dage, så havde jeg dem inde af døren.
Bh’erne virker! De bliver siddende hele dagen, og de kan altså bruges mere end en gang, meget mere faktisk, jeg har haft mine i en måned nu og har stort set brugt dem hver dag, og de fejler ingenting. Jeg har dog sørget for at vaske dem i vand og sæbe af og til, både for hygiejnens skyld, men også for, at bh’erne skal holde længere.

De bh’er jeg har fået koster 99 kr. hvilket jeg synes er en ganske rimelig pris for en bh. De kan købes lige her.  

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med selvsiddendebher.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVESHOPPING