LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX # 2

JULEGAVESHOPPING

Så er der altså ikke længe til jul! Jeg har kigget lidt (meget) rundt på nettet og fundet nogle rigtig fine julegaveidéer – enten til en selv, eller hvis man skal købe gaver til nogle, der er glade for skønhedsprodukter 🙂

Scrubs fra badeanstalten. 
Jeg SAVNER, at have et badekar – især her i de kolde måneder. Jeg elskede at sidde i badekar da jeg boede hjemme. Disse scrubs er fantastiske, og så synes jeg også, at de er super dekorative. Hvis I kender en der elsker at bade og bruge lækre produkter, så synes jeg, at dette er en perfekt julegave. Pakken med tre koster kun 189 kr.

Too Faced – Everything Nice 
Vi har ENDELIG fået Too Faced til Danmark – juhuuu!
Og samtidig er de udkommet med en hamrende lækker palette. Den indeholder bronzer, blush, en masse fine øjenskygger og pensler, og så kommer den med en funklende pink makeuptaske.
Den koster 370 kr. og kan købes i Sephora.

Nars – Digital World Lip Pencil Kit
Jeg er mildelst talt ret tosset med disse lip pencils fra Nars, og derfor må dette fine sæt også på listen! Hvis I ikke har prøvet dem, synes jeg i skal kigge på dem næste gang I kommer forbi Sephora, hvor sættet også kan købes til 295 kr.

MAKE UP FOR EVER – Smoky Lash Kit
Dette lille kit er perfekt til et smokey lash look og for den sags skyld også til at fjerne det igen 😀
Sættet indeholder deres populære mascara smokey lash, en sort eyeliner i rejsestørrelse (PERFEKT til håndtasken) og en oliefri vandfast makeupfjerner. Sættet koster 195 kr. og kan købes i Sephora.

MAKE UP FOR EVER – Make Up Station
Jeg VED godt, at dette sæt ikke lige ligger indenfor de fleste julegavebudget, da det koster 1.700 kr., men jeg vil alligevel sætte det på listen, for jeg synes det er fantastisk 😀
Stationen indeholder blandt andet HD-primer, HD-pudder,  HD-creme blush, 12 øjenskygger, de nye grafiske eyelinere, to pensler og et par kunstige øjenvipper. Så jeg vil vove at påstå, at det er de 1.700 værd. Og jeg går stadig og drømmer om, at finde en eller anden vildt rig onkel et eller andet sted 😀

BENEFIT – Pretty Parfait
Hvis I ikke har prøvet nogle produkter fra Benefit, men rigtig gerne vil, så er dette sæt et rigtig godt ønske til start, da det indeholder en del af deres bedstsælgende produkter – They’re Real Mascara,  POREfessional primer, Benetint og en lille udgave af den feminine duft Lee Lee.
Jeg har prøvet alle produkterne, og jeg kan roligt anbefale dem.
Sættet koster 300 kr. og kan købes i Sephora.

Real Techniques Penselsæt – Nicks Picks.
Jeg har selv dette penselsæt, og jeg er rigtig glad for det. I det hele taget er jeg super imponeret over penslerne fra Real Techniques, og da dette er deres “julekollektion” synes jeg det er en helt perfekt julegave. Kan købes lige her.

Hvad står der på Jeres ønskeseddel til jul? <3 

MØSSER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX # 2