ESTÉE LAUDER // DOUBLE WEAR LIGHT

MARIAS FAVORIT // L’oréal Paris – Casting Sunkiss Jelly

Vi blondiner kender det næsten alle sammen – udgroninger! De er grimme, irriterende og så kan det godt gøre ondt på pengepungen at få farvet udgroningerne hos en frisør.

Casting Sunkiss Jelly fra L’oréal Paris, er for mig et must have! Jeg har som så mange andre blond hår, og har fået farvet striber hos min frisør i nogle år nu.. Men udgroningerne er ikke fan af. Derfor kan jeg kun sige rosende ord og anbefale Casting Sunkiss Jelly til alle piger, der får farvet lyse striber i håret og ikke gider bruge en formue hos frisøren.

Den går ikke ind og gør en ende på udgroningerne som når man får farvet håret hos frisøren, MEN den får håret til at virke meget mere naturligt da den lysner håret og giver et mere naturligt blond look. Jeg har brugt Casting Sunkiss Jelly 01 til lysebrunt – mørkblond hår i cirka tre måneder nu, og ikke én gang har jeg været til frisøren og fået farvet striber i mit hår. Jeg har brugt den mest i mine udgroninger, men resten af mit hår har også fået en smule gele. Jeg har været utrolig glad for den, og har brugt den ca. Hver tredje/fjerde dag. Når jeg har påført gelen i mit hår EFTER hårvask, så føntørrer jeg det ind og styler mit hår som jeg gerne vil have det, man skal ikke vaske geleen ud igen.

Jeg har ikke oplevet at den har ødelagt eller udtørret mit hår på nogen måde, så den et rigtig godt alternativ til mig, som ikke nødvendigvis behøver at få farvet mine lokker hos frisøren. En lille sidste ting som jeg er rigtig glad for ved geleen er, at andre godt kan se en forandring – folk spørger tit om jeg har fået farvet hår for nylig da de synes det ser lysere ud. DET VIRKER altså glimrende

I de tre måneder jeg har brugt den, har jeg brugt en tube op. Og en tube koster kun 99,95 kr.

Hav en dejlig aften!

– Maria <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ESTÉE LAUDER // DOUBLE WEAR LIGHT