EN HELDIG VINDER

L’Oréal Paris // Infallible Nails

Er der ikke bare mange smukke farver at vælge imellem?
Dette er nogle neglelakker, der skulle holde i op til 12 dage. Så længe holder de ikke på mine negle, men de holder MEGET længere end andre – nemlig otte dage, og det synes jeg også er rigtig fint af en neglelak – især, fordi jeg altså ikke ligefrem passede særlig godt på dem!

Derudover tørrer de utrolig hurtigt, og de har en fantastisk glans, så jeg er glad og tilfreds. Jeg ville alligevel helst ikke have en neglelak på i så mange dage, for så bliver jeg altså bare træt af farven.

I morgen, når jeg kommer hjem fra Berlin skal jeg have en ny farve på neglene – hvilken synes I, at jeg skal vælge?

MØSSER!

4 kommentarer

 • Kassia Førby Andersen

  Den lilla. Jeg er helt vild med den. Sådan én må jeg have fat i på et tidspunkt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Den er SÅ flot, den lilla! Den har jeg faktisk taget på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Orange Extreme er spå fin så den syntes jeg du skal tage på

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HELDIG VINDER