GOODIEBOX // JULI

Sephora // Pro Flawless Airbrush #56

Jeg har haft denne pensel i over et halvt år nu, da jeg fik en veninde til at købe den med hjem fra USA, men  nu kan den – og 25 andre fra Pro serien (hvis jeg har talt rigtigt) købes i Sephora i Danmark. YAY! Så nu tænkte jeg, at det var tid til en lille anmeldelse.

Fordele:

 • Utrolig blød
 • Blender som en drøm
 • Fungerer til alle foundations, som jeg har prøvet
 • Skaftet er en del længere end på andre pensler jeg har
 • Giver virkelig en airbrushed finish
 • Nem at vaske
 • Fælder ikke

Ulemper:

 • Den er lidt mindre end de andre foundationpensler jeg har, men det vænner man sig lynhurtigt til. 

Alt i alt:

Jeg er viiirkelig glad for denne pensel, og jeg skal helt sikkert ind forbi Sephora meget snart og kigge på de andre. Jeg har faktisk haft et par andre pensler fra denne serie, som jeg ikke har kunne finde længe, men jeg var rigtig glad for dem, og derfor er jeg også ret sikker på, at resten af penslerne temmelig lækre 🙂

Har I prøvet nogle af pro penslerne fra Sephora?

MØSSER!

2 kommentarer

 • Mia F

  Dem må jeg helt sikkert kigge på næste gang jeg skal til Kbh, tak for en god anmeldelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Ja det må du endelig gøre – og så håber jeg ikke, at du bliver skuffet! 🙂
   Og selv tak da <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // JULI