PAKKE FRA TEXAS # 2

FTF-A

Jeg er selv under uddannelse og ved, at mange af Jer også er.
Og det er vist ingen hemmelighed, at det er hamrende svært at få et arbejde når man er endelig færdig, da mange virksomheder søger en, der er 20 år og har 30 års erfaring, hvilket jo ikke rigtigt er en mulighed.

Da vi var midt i første semester havde vi et par fagforeninger og a-kasser ude på min skole for at informere os om vigtigheden ved disse og mange af dem tilbød gratis medlemskab under uddannelse, hvilket jo gjorde det smertefrit at være medlem når man er på SU og det ville jo næsten være dumt ikke at tage i mod noget der er gratis når man nu er på SU, ikke? 😉

Jeg selv endte faktisk med, at melde mig ind hos FTF-A. Ikke, at jeg håber, at jeg nogensinde får brug for det, men skulle jeg gå hen og blive arbejdsløs når jeg bliver færdig er det jo super rart, at være bedre stillet, så det giver mig tryghed.

Hvad med Jer? Har I fået den passende rådgivning? Og er I medlem hos en a-kasse? <3

Hav en fantastisk weekend!

MØSSER!

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med FTF-A

1 kommentar

  • Inez

    Hejsa. Jeg har været der og valgte også den A-kasse…- men da jeg senere så stod med håret i postkassen, gjorde de ikke megen nytte! Så måske man bliver bedre vejledt andre steder??!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKE FRA TEXAS # 2