LORAC PRO PALETTE + et lille tip + to heldige Labello-vindere.

NIVEA SUN

Jeg har aldrig været særlig begejstret for solcreme og har været  elendig til at få det brugt, men de seneste par år er jeg blevet mere opmærksom på, hvor farlig solen er, og jeg er derfor begyndt at smøre mig ind hver gang jeg skal ud i solen. Jeg bliver aldrig rigtig glad for solCREME og er derfor vældig glad for disse produkter.

NIVEA SUN Protect & Refresh Invisible Spray

Denne er forholdsvis let at påføre, det er en helt almindelig spray. Den er supernem at smøre ud, fedter ikke og kan ikke ses på huden. Den koster 119,95 kr. Og Nivea kan jo ofte findes på tilbud 😉

NIVEA SUN Protect & Refresh Cooling Mist

Denne sprayer en meget finere mist (lidt ligesom en spraydeodorant) og den skal man altså ikke bruge meget tid på at smøre ud. Derudover er den også kølende, hvilket jeg er kæmpe fan af! Denne koster også 119,95 kr.

NIVEA SUN In-Shower Refreshing After Sun Lotion

Når nu det med solcremen skal gøres nemt, hvorfor så ikke også after sun? 😉 Jeg tror de fleste efterhånden kender til Niveas in-shower, og nu fås den altså også som after sun. Igen – jeg er FAN! Denne koster 79,95 kr.

Lille bonusinfo – hvis I bor i Københavnsområdet eller Århus kan I være heldige at møde et par søde Nivea Sun piger hen over sommeren. Med sig har de produktprøver, uundværlige solråd og måske vil de endda hjælpe med at smøre dig på ryggen! 

Hvor gode er I til at huske solcremen? <3 

// Produkterne er tilsendt til test.

MØSSER!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LORAC PRO PALETTE + et lille tip + to heldige Labello-vindere.