GOSH // FROSTED ROSE

BILKA

Jeg har sagt det før, og det bliver nok heller ikke sidste gang jeg siger det! ? jeg er ret glad for Bilka. Det har selvfølgelig noget at gøre med, at jeg går i skole lige overfor og det er ret nemt at smutte derover i spisefrikvarteret og se, om der er noget, man ikke kan leve uden. Samtidig kan man bare samle alle sine indkøb ? og hermed mener jeg selvfølgelig mad og alle de andre kedelige ting som toiletpapir og skyllemiddel, MEN jeg går selvfølgelig ikke i Bilka uden liiiige at kigge over forbi skønhedsafdelingen. Der er nemlig af og til lidt skjulte skatte, fx lidt Calvin Klein eller Collection makeup ? det er billigt, og det er lækkert!

Og nu har de altså ikke kun ting til os tøser! Kristian har lokket mig i Bilka for at se på en ny grill.

Og hvis I ikke bor i nærheden af en Bilka, så husk, at de har en webshop ? godt nok ikke med helt det samme udvalg som i butikkerne, men det er jo bedre end ingenting, hvis man ikke lige bor i nærheden.

Handler I i Bilka? <3 

MØSSER!

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Bilka. 
Billederne er lånt fra deres hjemmeside

2 kommentarer

  • Der er ikke Bilka i Randers, men når jeg er hjemme hos mine forældre i Horsens, spørger jeg altid om vi ikke kan handle i Bilka 🙂 Efter Bilka Vejle har fået Starbucks tager mor og jeg altid derned og handler 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, men dog ikke makeup og skønhedsprodukter. Ikke fordi der er noget galt med deres produkter, men der er simpelthen ikke tid til at beauty-shoppe med en 1-årig på slæb, når man også skal hjem med bus (hvilket da også lige tager næsten 1 time).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH // FROSTED ROSE