GOODIEBOX // MAJ

GOSH SS14 EVENT

For små uger siden var jeg til et hamrende hyggeligt og fint GOSH event for at se på alle SS14 nyhederne, som allerede er landet i butikkerne.

Vi fik præsenteret alle produkterne – og jeg synes godt nok, at der er mange spændende ting imellem. Blandt andet sælges GOSG haircare nu i Danmark lige her på deres hjemmeside, hvor der også altid er gratis fragt. Især serien, der lover tykkere hår og mindre hår tab vakte interesse hos mig. Den skal jeg altså have prøvet på et tidspunkt! 😀

Efter præsentationerne af produkterne blev der sludret en masse med en masse søde bloggerdamer. Jeg var så heldig endelig at få lov til at møde skønne Ib, Maria og Nura – og jeg glæder mig allerede til at se dem igen! 😀 Der var også mulighed for at få lagt lækker makeup af et par søde makeupartister eller få sat hår – jeg lover Jer, at vi blev lækre allesammen!

Og så bliver jeg simpelthen lige nødt til at vise Jer nogle billeder af alle produkterne.

 

Jeg er i fuld sving med at teste produkterne og glæder mig helt vildt til at vise dem frem.

Vidste I, at GOSH også har hårprodukter? <3 

MØSSER! 

Vil I ikke være søde at krydse fingre for mig i morgen kl 8:30? – Der skal jeg nemlig til statistik eksamen. Men så er jeg også snart færdig med mine eksaminer for denne omgang!

2 kommentarer

  • Hvor er det bare en smuk og fin blogpost. FEDE og megaflotte billeder. Smukke pige, hvor er du god. Knus fra hende den gamle der gav en ordentlig krammer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eventet ser så lækkert ud! Gad godt at jeg var inviteret, hhahah

    knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // MAJ