GUCCI MAKEUP!?

GOODIEBOX // MAJ

REJSEKLAR!

PALMOLIVE – MEDITERRANEAN MOMENTS SHOWERGEL – 500 ML KOSTER 39,95 KR.
PIZ BUIN – WET SKIN TRANSPARENT SPRAY SPF15 – 150 ML KOSTER 145 KR.
YIN YANG – SKIN CLEANSER – ESTIMERET PRIS FOR 200 ML – 128 KR.
ACQUA DI GIOIA BY GIORGIO ARMANI – 50 ML KOSTER 480 KR.
BELLAPIERRE – SHIMMER POWDER– FULL SIZE KOSTER 149 KR.
TEEZ – BEAUTIFUL FLAT STIFF BRUSH – ESTIMERET PRIS FOR FULL SIZE – 142 KR.
MATAS – SOLLOTION FAKTOR 15 – 200 ML KOSTER 79,95 KR.

Alle priserne er vejledende. 

Denne box er ikke vildt interessant for mig, men det betyder ikke, at jeg synes, at det er en dårlig box. De kalder den “rejseklar” og det synes jeg passer rigtig fint til boxen, men jeg skal altså ikke på ferie! og jeg er selvfølgelig hamrende misundelig på alle dem, der skal 😀 Ej.. Man kan sagtens bruge boxen herhjemme også, hvis solen ellers har lyst til at skinne i år. Showergel, cleaner, pensel og shimmer powder behøver man heller ikke at være på ferie for at bruge.

Hvad synes I om boxen? Og skal I egentlig på ferie i år? 

MØSSER!

4 kommentarer

 • Den ser godt nok lækker ud,
  det kunne være jeg skulle få tilmeldt mig igen,
  frameldte mig for noget tid siden da jeg synes der kom nogle ret dårlige/Kedelige bokse i træk.
  Rigtig god dag! 🙂
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inez

  De øvrige fik fx Gosh sololie og Nivea bodyshampoo. Nogle fik også en fugtighedscreme istedet for rensecremen…
  Jeg fik også det på billedet og synes, at det er helt fint…
  Men meget irriterende ang. forsinket levering…- igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sissel

  Den ser god ud, jeg er dog skuffet over at det ikke er alle der får piz buin, ikke de lyshårede i hvert fald! 🙂 desuden synes jeg at der har været rigtig meget showet wash i det sidste stykke tid. Når jo slet ikke at bruge alle dem 😉
  .. Men jeg har endnu ikke modtaget min box! Og heller intet hørt fra goodiebox, selvom jeg har mailet til dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Hvad får I i stedet for piz buin? 🙂
   Årh ja, de har haft en del problemer med leveringen, jeg fik også først min i mandags, men det lyder underligt, at du slet ikke har hørt noget 🙁 Det ligner da ikke dem ikke at svare. Håber snart, at du hører fra dem og får din box.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUCCI MAKEUP!?