Nars // Radient Creamy Concealer - Chantilly

Organic Shop

Har I hørt om denne webshop før? Hvis ikke, kan jeg fortælle Jer, at de forhandler (-som I måske havde gættet udfra navnet) en masse lækre økologiske produkter.
De forhandler blandt andet mærker som Jurlique, Rudolph Care, INIKA Minerals og Pukka.

Produkterne jeg har valgt til kollagen er alle produkter, der forhandles på hjemmesiden – et par af dem har jeg prøvet, nogle af dem synes jeg ser yderst interessante ud og et par af dem er jeg faktisk i gang med at teste netop nu, så der kommer en anmeldelse inden længe 😉

Der er ofte fordele ved at handle online, og denne hjemmeside er ingen undtagelse – de tilbyder gratis fragt ved køb over 500 kr., 10% rabat ved køb over 800 kr. og 20% rabat ved køb over 1500 kr. og ikke nok med det, er der også eksperter bag shoppen, der har stor erfaring indenfor pleje og velvære og man er hjertelig velkommen til at kontakte dem, hvis man har nogle spørgsmål til produkterne. Hvem af os elsker ikke rabat og kloge mennesker?!

Går I op i, om de produkter I bruger er økologiske eller hvad de indeholder? 

MØSSER!

P.S – HUSK AT DRIKKE NOK I DENNE VARME!!! <3 😀

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med OrganicShop.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nars // Radient Creamy Concealer - Chantilly