Chanel Perfection Lumiere Velvet

Real Techniques // Sam’s Picks Brush Set

Jeg er rigtig glad for Real Techniques pensler – især i forhold til prisen. Jeg er ved at have mig en god samling af de pensler, og nogle af dem er jeg så glad for, at jeg gerne ville have flere af dem. Blandt andet Buffing Brush og Multi-Task brush, og disse to pensler var også hovedårsagen til, at jeg bestilte denne sæt hjem, da det indeholder begge. Derudover er der en Setting Brush, en Pointed Foundation Brush, en Essential Crease Brush (som er limited til dette sæt) og en Fine Liner Brush. Sættet koster £29,99 og kan blandt andet købes her og her – og på disse to hjemmesider er der RIGTIG tit rabatkoder, så jeg køber aldrig noget til fuld pris der. Jeg fik fx 20% rabat på dette sæt.

Har I nogle pensler fra Real Techniques? <3 

MØSSER!

2 kommentarer

 • Emilie

  Jeg er helt enig! Har næsten alle børsterne fra Real techniques og jeg elsker dem! Har tænkt over i lang tid at købe deres buffing brush, så måske skulle jeg gøre det snart..?;-)

  – Har du den øjenskygge palette fra sleek som er i farven au natural? Hvis ja, ville du overveje at lave et review på den?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nuria

   Hej, Emilie.

   Jeg kan kun anbefale buffing brush – så hvis du står og mangler en god pensel til foundation synes jeg helt sikkert, at du skal overveje den 🙂

   Jo det kan du tro jeg vil, jeg prøver at nå at lave et review inden ugen er omme.

   Hav en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel Perfection Lumiere Velvet