NIVEA // LIP BUTTER

FINE MASKER FRA GAG

Alle maskerne kan købes hos gag.dk

Så er det ved at være tid til alle gallafesterne, og på mit gamle gymnasium har de i år et tema, nemlig maskebal! Jeg synes det er en hamrende god idé med alle de fine kjoler og masker, det minder mig lidt om Gossip Girl 😀 Jeg ville ønske vi havde haft det tema til min gallafest! Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at vise en masse lækre masker i dette indlæg.

Men udover masker kan man også få en masse andre fede ting til udklædningsfester, og skal man have et kostume ligger priserne på omkring 150-300 kr.  man kan finde alt fra indianer, helte, karneval, eventyr, politi, pirat og en masse andet! Sidst jeg var til udklædningsfest tror jeg, at jeg var en prinsesse – det synes jeg altid er hyggeligt, for hvem vil ikke gerne være prinsesse for en aften af og til? 😀

Og skal man selv holde en temafest har gag.dk også alt, hvad der er brug for – der findes mere pynt end jeg nogensinde havde turde drømme om 😀

Synes I udklædningsfester er sjove? Hvis ja, hvad kan I så bedst lide at klæde Jer ud som? <3

 MØSSER

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med gag.dk

1 kommentar

 • Mary-Liz

  Meget interessant, elsker de gallafester.
  Dejligt du har fundet frem til masker og deler idéen med os andre:-)

  Min venindes datter Maria har nogle brugte gallakjoler til salg, hvis nogen skulle have interesse.
  Hun kontaktes via hendes blog: http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIVEA // LIP BUTTER