BENEFIT // GIMME BROW

DOUGLAS // BOX OF BEAUTY

Selvom det er rimelig øv, at min mormor og morfar bor i Berlin, er der altså også et par fordele ved det. Blandt andet har de jo også et par “goodieboxe” i Tyskland, men de sender jo ikke til Danmark, men der er jeg jo så heldig, at jeg kan få dem sendt hjem til dem, og så tager de dem bare med, når de kommer til Danmark.

Dette er min første box fra Douglas, da de har begrænset antal abonnenter, og de sidste mange måneder har alle pladser været taget. Boxen koster 15?, og månedens tema var negle. Jeg har fået to fine lakker, en top coat, en håndcreme og nogle små neglelakfjerner-servietter. Jeg synes det er nogle rigtig fine ting for pengene, og jeg glæder mig allerede til at få de næste boxe.

Hvad synes I om boxen? 

MØSSER!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BENEFIT // GIMME BROW