REMINDER // NIVEA KONKURRENCE

LÆKKER PAKKE OG EN HELDIG VINDER.

Min mormor har netop sendt mig dette billede af indholdet af en pakke, der ligger i Berlin og venter på mig. Jeg kommer desværre først til Berlin igen til Oktober som det ser ud nu, men min kære mormor og morfar kommer heldigvis til Danmark d. 17 april, og efter dette billede glæder jeg mig kun endnu mere 😀
Jeg har faktisk kun købt Burberry læbestiften og øjenskyggen, resten er gratis prøver.

Jeg har også lige trukket en heldig vinder af Nivea konkurrencen. Og vinderen blev….

TILLYKKE!
Skynd dig at sende mig en mail med din adresse på nuriablum@gmail.com, så de lækre produkter kan blive sendt af sted til dig i en flyvende fart.

Hav en dejlig aften.

MØSSER! <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REMINDER // NIVEA KONKURRENCE