SIGMA // F80

NIVEA // IN-SHOWER

Jeg har før skrevet om Nivea In-Shower her, og jeg er stadig ligeså glad for den, og derfor ville jeg lige dele den med Jer igen – hvis I nu skulle have glemt den.

Den kom på markedet sidste år, og er en body milk man bruger i badet. Man smører den på når man er færdig med det man nu ellers plejer at gøre i badet, og så lader man den lige sidde lidt – skyller den af igen, og så har man rigtig fin fugtet hud. Det er lidt ligesom en balsam – bare til kroppen! Jeg bruger den mest om sommeren, da jeg ikke er så glad for at være fedtet ind i creme, når jeg har det varmt.

Jeg tænkte, at det kunne være sjovt for Jer at høre andres meninger om produktet også, så jeg har spurgt et par søde piger, om de ikke ville skrive et par ord om deres mening om produktet.

Maria:Fordele: den er let at påføre og man får en blød og fugtig hud efter brug. Den dufter godt, og trænger fint ind i huden. (Vent gerne et minut før det vaskes af.) Det er fantastisk at man ikke “behøver” at påføre sig bodylotion efter badet (hvilket jeg tit glemte). Ulemper: selve konsistensen af cremen når man påføre den på i badet, kan føles ret mærkelig og efter man lige er trådt ud af badet føler man sig ret “klisteret”. Men jeg kan varmt anbefale den. Synes den virker fint som den skal og jeg er meget tilfreds med produktet.

Kristine:Når jeg finder nivea in-shower på tilbud ryger de med det samme med hjem. Jeg elsker den! Når jeg er næsten færdig med badet smører jeg mig ind, skyller og voilá . Så behøver jeg ingen creme bagefter, for min hud er gennemfugtet samtidig med den er velduftende. Den er drøj i brug og prisen er rimelig

Vanessa:Jeg var desværre ikke så glad for Nivea In-Shower. Jeg prøvede den nogle gange, men jeg fik bare følelsen af at min krop var ekstra klistret efter brug, ligemeget hvor meget jeg skyllede den af. Jeg vil dog ikke sige nej, til at prøve den igen om noget tid, man kan jo altid ændre mening. Jeg gav den dog videre til min mor, som elsker den.

Kassia:Jeg synes den er rigtig god, og huden bliver blød og glat. Duften er ikke super kraftig efterfølgende, men det er dejligt at dufte til sin hud, den får en behagelig mild duft. Det er den blå in-shower

Har I prøvet Nivea in-shower? <3

MØSSER!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIGMA // F80